Προκριματικά Μουντιάλ: Άνετο 4-0 της Βραζιλίας κόντρα στο Περού του Κάλενς - «Κόλλησε» με το Εκουαδόρ η Ουρουγουάη του Πελίστρι

Η «Σελέστε» του Φακούντο Πελίστρι του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε ως βασικός, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ωστόσο δεν μπόρεσε να «σπάσει» τη σκληρή αμυντική γραμμή του Ισημερινού

Δεύτερο σερί στραβοπάτημα για την Ουρουγουάη. Μετά τη «χοντρή» γκέλα απέναντι στο Περού κόντρα στο οποίο ηττήθηκε, η Ουρουγουάη κόλλησε και στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Εκουαδόρ, μένοντας στο 0-0.

Η «Σελέστε» του Φακούντο Πελίστρι του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε ως βασικός, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ωστόσο δεν μπόρεσε να «σπάσει» τη σκληρή αμυντική γραμμή του Ισημερινού, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να παίρνουν από έναν βαθμό. Η Ουρουγουάη με αυτόν τον τρόπο παρέμεινε στην 3η θέση της κατάταξης, ωστόσο πλέον έχει και συγκάτοικο τη Βραζιλία η οποία έκανε... πάρτι κόντρα στο Περού του Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ.
 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη «Σελεσάο» ήταν ο Ραφίνια, που συνέχισε στις υψηλές πτήσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ με δύο εκτελέσεις πέναλτι (38', 54'). Στο δεύτερο μέρος η Βραζιλία πέτυχε δύο ακόμα γκολ. Ο Αντρέας Περέιρα σημείωσε το 3-0 στο 71ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ενρίκε διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Βαθμολογία προκριματικών Νότιας Αμερικής:
1.Αργεντινή 22 β.
2.Κολομβία 19 β.
3.Ουρουγουάη 16 β.
4.Βραζιλία 16 β.
5.Εκουαδόρ 13 β.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr