Λιονέλ Μέσι: Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ αξίζει τη Χρυσή Μπάλα περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλον

Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον συμπατριώτη του στη μάχη της Χρυσής Μπάλας

Μετά από 20 περίπου χρόνια δεν θα είναι υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται με το θεσμό που είναι και ρέκορντμαν.

Ο Λιονέλ Μέσι όπως όλα δείχνουν θα σταματήσει στις 8 κατακτήσεις, καθώς φέτος έμεινε εκτός λίστας και με την κουβέντα να έχει ανάψει ως προς το ποιος είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί, ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής ψήφισε Λαουτάρο Μαρτίνεζ!

«Είχε μια εντυπωσιακή χρονιά. Σκόραρε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και ήταν ο πρώτος σκόρερ. Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλο», είπε ο «Πούλγκα» μετά τη νίκη της Αργεντινής με 6-0 επί της Βολιβίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Ο Μαρτίνεζ βοήθησε τα μέγιστγα στην κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος στην ιστορία της Ίντερ, με τον 27χρονο να αναδεικνύεται -για πρώτη φορά στην καριέρα του- πρώτος σκόρερ στη Serie A με 24 τέρματα. Λίγες εβδομάδες αργότερα ο «Τόρο» βοήθησε την «αλμπισελέστε» να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα, καθώς σημείωσε το μοναδικό γκολ στον τελικό με την Κολομβία, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην διοργάνωση με πέντε τέρματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακές εικόνες: Ο κομήτης «Άτλας» πέρασε χθες το βράδυ πάνω από την Αττική

Βίντεο: Εξοργισμένη γυναίκα έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ

Γεωργιάδης: Πρόστιμο €800.000 σε γιατρό γιατί έγραψε χιλιάδες φάρμακα σε έναν μήνα με το ΑΜΚΑ της μητέρας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr