Μόντσου: «Μεγάλη ομάδα ο Άρης, θα είμαστε στην πρώτη τετράδα - Θα παίξω όπου μου ζητηθεί»

Μόντσου: «Μεγάλη ομάδα ο Άρης, θα είμαστε στην πρώτη τετράδα - Θα παίξω όπου μου ζητηθεί»

Ο Ισπανός μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Άρη, τονίζοντας την ποιότητα των παικτών και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια - Τόνισε τη σημασία του κόσμου για την ομάδα και κάλεσε τους φίλους του Άρη να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα

6324913

Ο Μόντσου Ροντρίγκεθ έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι έχει ταυτιστεί πλήρως με την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Ισπανός μέσος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε τη σημασία της ομαδικής προσπάθειας και την ανάγκη να στηριχθεί η ομάδα από τον κόσμο, ενώ στάθηκε στους υψηλούς στόχους της ομάδας, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, οι συμπαίκτες μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη, που έχει παραλία, το κέντρο της πόλης είναι εξαιρετικό και η αλήθεια είναι ότι τόσο εγώ όσο και η σύντροφός μου είμαστε πολύ χαρούμενοι, που βρισκόμαστε εδώ».

Για την απόφασή του να έρθει στον Άρη:

«Οπωσδήποτε χρειαζόμουν μια καινούργια «σελίδα» στην καριέρα μου. Είναι ένα ιστορικό κλαμπ και πιστεύω, ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα».

Για τον φετινό Άρη:

«Έχουμε δει, ότι έχουμε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί».

Για την υποδοχή που είχε στην Ελλάδα:

«Πάντα είναι δύσκολο να φεύγεις από ένα μέρος, που σου συμπεριφέρονται εξαιρετικά, αλλά από τη στιγμή που οι συμπαίκτες μου και η πόλη γενικά με υποδέχτηκαν πολύ καλά, η προσαρμογή μου ήταν εύκολη. Δεν ήξερα πολλά για την Ελλάδα, αλλά όπως είπα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ κι ελπίζω να μείνω πολλά χρόνια».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Με εξέπληξε ότι υπάρχουν πολλές ομάδες με ποιότητα, τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι περίπλοκα, στην έδρα μας επίσης δύσκολα και το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει:

«Όπου με χρειαστεί η ομάδα, μπορώ να παίξω τόσο στο «6» όσο και στο «8», νιώθω άνετα και στις δύο θέσεις και παίζω όπου ζητήσει ο προπονητής μου».

Για την τριπλέτα στα χαφ:

«Είμαστε τρεις μεγάλοι ποδοσφαιριστές, τα πάμε πολύ καλά εκτός και εντός γηπέδου κι αυτό αντανακλάται στο παιχνίδι και θέλουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Για τη συνέχεια:

«Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι κι αν κάνουμε τα πράγματα σωστά, είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στην πρώτη τετράδα. Αποδείξαμε, ότι είμαστε μεγάλη ομάδα κι όταν κάνουμε τα πράγματα σωστά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Είδαμε, ότι κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που είναι πρωταθλητής και όπως είπα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, συνεχίζουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε μέχρι τώρα και στο τέλος της σεζόν θα δούμε».

Για την υποδοχή του κόσμου:

«Από την πρώτη μέρα οι οπαδοί μας με υποδέχθηκαν πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτούς κι ελπίζω αυτή την Κυριακή να τους δούμε στο γήπεδο και να τους χαρίσουμε τη νίκη. Τους χρειαζόμαστε. Όταν ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο, μας βοηθάει πολύ και πρέπει να είμαστε ενωμένοι, για να πετύχουμε μεγάλα πράγματα».



Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά σε όσους τον κατηγορούν για φράξια - «Είναι σε πανικό, είχα και πέρσι τέτοια ιστοσελίδα»

Η ιστορία του ληστή με την Aston Martin που πυροβόλησε τον Καλλίτση και συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη

ΗΠΑ: Εξοργισμένη γυναίκα έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης