Παναθηναϊκός: Δεν... ψήνονται να παίξουν φιλικό οι Σέλτικς

Παναθηναϊκός: Δεν... ψήνονται να παίξουν φιλικό οι Σέλτικς

Οι Σέλτικς αδιαφορούν πλήρως για την άτυπη πρόσκληση του Παναθηναϊκού για ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στους πρωταθλητές Ευρώπης και του ΝΒΑ

6234987
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Εργκίν Αταμάν, ο Κώστας Σλούκας και άλλα μέλη του Παναθηναϊκού δήλωσαν ευθέως ότι οι Σέλτικς θα είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές – όπως ονομάζονται οι τιτλούχοι του ΝΒΑ – μόνο αν τους νικήσουν στο ΟΑΚΑ.

Σίγουρα οι συγκεκριμένα δηλώσεις έκαναν μεγάλο ντόρο στην Ευρώπη, αλλά οι Αμερικανοί δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε κάτι τέτοια. Υπεροψία, αδιαφορία, εγωισμός ή σιγουριά; Ό,τι και να ‘ναι, σπάνια οι NBAers ασχολούνται με το ευρωπαϊκό μπάσκετ και οι Σέλτικς δεν ξεφεύγουν από τον κανόνα.



Κλείσιμο
Μετά τον φιλικό του αγώνα με τους Ράπτορς (118-119) στο Τορόντο, ο Τζέισον Τέιτουμ είπε σχετικά, όπως γράφει η mundodeportivo.

«Δεν πιστεύω στα “εάν” και υποθετικά ζητήματα. Δεν νομίζω πως θα συμβεί (σ.σ. το παιχνίδι). Υποθέτω ότι είναι διασκεδαστικό να μιλάς για κάτι τέτοιο, αλλά αμφιβάλλω αν θα συμβεί τώρα σύντομα». 

Ο κόουτς Τζο Μαζούλα δεν είχε κανένα ενδοιασμό να πει ότι «θα παίξω με οποιονδήποτε βρίσκεται στο πρόγραμμα μας. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει». 

Ο αναπληρωματικός σέντερ/φόργουορντ, Εζέβιερ Τίλμαν, είχε όρεξη να πει περισσότερα: «Αν θα μου άρεσε να αποδεχτώ την πρόκληση; Όχι, ειλικρινά πιστεύω ότι παίζουμε στην καλύτερη λίγκα του κόσμου, οπότε όταν λέμε ότι είμαστε “παγκόσμιοι πρωταθλητές”, δεν το λέμε ελαφρά την καρδία. Το αξίζουμε. Όλοι δουλεύουν σκληρά για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο. Δεν δίνω σημασία αν κάποια άλλη λίγκα υποστηρίζει ότι βγάζει παγκόσμιους πρωταθλητές ή οτιδήποτε άλλο. Προσωπικά, πιστεύω ότι το ΝΒΑ είναι η καλύτερη λίγκα στον κόσμο. Οπότε…». 

Πηγή: www.eurohoops.net 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας και πρώην πολιτικός σε απάτη τύπου «καρουζέλ» €35 εκατ. - Έρευνα από την Αρχή για το Ξέπλυμα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Το αυτοκίνητό της πήγαινε ζικ ζακ, δεν την έβρισα, φέρεται να υποστήριξε ο οδηγός του λεωφορείου

Υπόθεση Μενέντεζ: Αυτό είναι το γράμμα που υποστηρίζουν ότι αποδεικνύει την κακοποίηση από τον πατέρα τους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης