Tένις: Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν στο διπλό στο τουρνουά της Αμβέρσας

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν από τον 1ο γύρο του διπλού στο τουρνουά της Αμβέρσας κι έτσι δε θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πέρυσι κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό στο τουρνουά της Αμβέρσας, όμως δεν θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τα κεκτημένα.

Σε αγώνα για τον 1ο γύρο τα αδέλφια Τσιτσιπά ηττήθηκαν από τους Ολλανδούς, Ρόμπιν Χάασε και Ντέβιντ Πελ με 6-3, 6-4, σε 64 λεπτά, ολοκληρώνοντας πρόωρα την προσπάθειά τους.

Οι Έλληνες παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι με 8 διπλά λάθη, χαρίζοντας από ένα break στους αντιπάλους τους σε κάθε σετ.Οι Χάασε και Πελ προηγήθηκαν 3-1 στο 1ο σετ και διατηρώντας το σερβίς τους, το κατάκτησαν με 6-3.

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με 2-0 στο 2ο σετ και επιστρέφοντας από το 0/30 στο τελευταίο game του αγώνα, πήραν το σετ με 6-4 και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά.

Πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά στο μονό, ο 26χρονος το απόγευμα της Πέμπτης (17/10), γύρω στις 19:30 θα αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο, Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ σε παιχνίδι για τον 2ο γύρο.

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Γολγοθάς ενός σεφ στον Κεραμεικό: Αποκλεισμένο το μαγαζί του εδώ και 20 ημέρες από Φυσικό Αέριο, ΕΥΔΑΠ και ΔΕΔΔΗΕ

Ισχυρές ενδείξεις για μεγάλο κοίτασμα νοτιοδυτικά της Κρήτης - Πιθανόν από την άνοιξη πιάνει δουλειά το γεωτρύπανο

Βίντεο από τη μοιραία σύγκρουση έξω από το βενζινάδικο - Με 170 χλμ έτρεχε το ΙΧ που σκότωσε την 37χρονη μητέρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr