Basketball Champions League: Υποτάχθηκε στην Τενερίφη ο Κολοσσός, ηττήθηκε 71-47 στη Ρόδο - Βίντεο

Συνεχίζει χωρίς νίκη η ομάδα του Γιώργου Σιγάλα

Τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 3ο όμιλο του Basketball Champions League, υπέστη ο Κολοσσός στο ανακαινισμένο κλειστό της Ρόδου. Οι «θαλασσί» ηττήθηκαν με το βαρύ 47-71 από την ισπανική Τενερίφη, η οποία συνεχίζει αήττητη το ευρωπαϊκό ταξίδι της.

Το καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο, όταν «εγκλωβίστηκε» στην αντίπαλη άμυνα και δέχθηκε επιμέρους σκορ 8-25, δεν επέτρεψε στους Ροδίτες να βγάλουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η ομάδα του Γιώργου Σιγάλα πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια στο -19 (21-40 στο 20΄), ενώ με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας, χαμένη τη μάχη της δημιουργίας και μετρώντας 17 λάθη, περιορίστηκε σε ρόλο... θεατή στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.




Ο Άντριου Γκάουντλοκ με 10 πόντους ήταν ο μοναδικός «διψήφιος» από την ελληνική ομάδα, ενώ από τους Ισπανούς ο Γεωργιανός σέντερ, Γκιόργκι Σερμαντίνι, δεν είχε αντίπαλο κοντά στο καλάθι, τελειώνοντας τον αγώνα με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 21-40, 41-59, 47-71
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανάγια, Πρακς, Λίστσκα

Οι συνθέσεις:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Γιώργος Σιγάλας): Γκάουντλοκ 10 (2), Τόνι 5 (1), Νέλσον, Σλαφτσάκης, Κολοβέρος 6, Τσαϊρέλης 6, Οκόρο 8, Πετρόπουλος 3 (1), Χατζηνικόλας 6 (1), Μπιλλής, Κουρουπάκης, Ντανουσέβιτσους 3 (1).

ΤΕΝΕΡΙΦΗ (Τσους Βιντορέτα): Γουίλις 2, Κράμερ 9 (3), Κονσταντίνοβ 2, Φιτιπάλντο 13 (3), Χουέρτας 5 (1), Σκραμπ 8 (1), Ντιοπ, Κόστα 8 (1), Σερμαντίνι 17, Γκέρα 7, Ντόρνεκαμπ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας και πρώην πολιτικός σε απάτη τύπου «καρουζέλ» €35 εκατ. - Έρευνα από την Αρχή για το Ξέπλυμα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Το αυτοκίνητό της πήγαινε ζικ ζακ, δεν την έβρισα, φέρεται να υποστήριξε ο οδηγός του λεωφορείου

Υπόθεση Μενέντεζ: Αυτό είναι το γράμμα που υποστηρίζουν ότι αποδεικνύει την κακοποίηση από τον πατέρα τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr