ΑΕΚ: Ο Λιβάι και το κουμπί του restart

Ο Λιβάι Γκαρσία θέλει να ξαναγίνει επιδραστικός επιστρέφοντας στη φόρμα του και το ματς κορυφής με τον ΠΑΟΚ αποτελεί ιδανική στιγμή ώστε ο 26χρονος φορ της ΑΕΚ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο να προσπαθήσει να... πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης

Αυτή τη φορά το διάστημα της διακοπής για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων ο Λιβάι Γκαρσία είχε τη δυνατότητα να το εκμεταλλευτεί απόλυτα για να δουλέψει στις προπονήσεις και να καλύψει το χαμένο έδαφος για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Δεν είχε κληθεί στην Εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάγκο προερχόμενος από τραυματισμό, συνεπώς αυτό σήμανε καθόλου ταλαιπωρία από τα μακρινά ταξίδια και ευκαιρία για να πάρει στα πόδια του συνεχόμενες προπονήσεις στα Σπάτα ώστε να ανεβάσει τα επίπεδα της ετοιμότητάς του ενόψει της επανέναρξης.

Για την ακρίβεια ο Λιβάι θέλει να πατήσει ξανά το κουμπί του restart. Ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά προκριματικά της ΑΕΚ σκοράροντας πέντε γκολ, έβαλε άλλο ένα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μετά ήρθε ο νέος μυϊκός τραυματισμός για να τον αφήσει νοκ-άουτ.

Κατάφερε να επανέλθει πριν τη διακοπή μπαίνοντας ως αλλαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και αυτό που θέλει τώρα είναι μια δυναμική εμφάνιση από αυτές που μας έχει συνηθίσει.

Για να αποκτήσει στη συνέχεια ρυθμό και παραμένοντας υγιής να βρει ένα καλό σερί εμφανίσεων που θα τον εκτινάξουν ξανά. Όπως ακριβώς είχε συμβεί πέρυσι όταν ενώ ξεκίνησε δυναμικά, έμεινε στα πιτς με τραυματισμό και εκτοξεύτηκε την περίοδο Δεκεμβρίου – Φεβρουαρίου μένοντας μακριά από τραυματισμούς και σκοράροντας συνεχώς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr