Λίβερπουλ: «Έχουν ξεκινήσει να να αποδέχονται πως ο Άρνολντ δεν θα ανανεώσει»

Σύμφωνα με τη «Marca»

Την ώρα που τα σενάρια όσον αφορά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ δίνουν και παίρνουν, στην ισπανική πρωτεύουσα τονίζουν πως στη Λίβερπουλ έχουν αρχίσει σιγά σιγά να αποδέχονται πως ο Άγγλος μπακ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Με το μέλλον του Άγγλου διεθνή να παραμένει αβέβαιο, στο «στρατόπεδο» των «μερένγκες» έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν τον άνθρωπο που θα καλύψει το μεγάλο κενό του Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η «Βασίλισσα» είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ εάν ο Άγγλος αποφασίσει να μετακομίσει στη Μαδρίτη ως ελεύθερος και να συμφωνήσει από τον Γενάρη με τη Ρεάλ.

Η «Marca» ήρθε με νέο δημοσίευμα και τονίζει πως στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ έχουν αρχίσει σιγά σιγά να αποδέχονται πως ο Άγγλος δεξιός μπακ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και θα φύγει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα ο Άρνολντ πρωταγωνιστεί και στο πρωτοσέλιδο της μεγάλης ισπανικής εφημερίδας, με την είδηση αυτή να «παίζει» πιο ψηλά από κάθε άλλη.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr