Euroleague: Χωρίς τους Γουίλιαμς-Γκος και Μιλουτίνοφ στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι απέναντι στην Εφές με τις απουσίες που είχαν και στην αναμέτρηση με την Αρμάνι - Εκτός δωδεκάδας άφησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ

Χωρίς τους δύο παίκτες που απουσίασαν και από τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ την περασμένη Τρίτη (15/10) θα παραταχθεί, στο νεόδμητο και υπερσύγχρονο TBF Salon της Κωνσταντινούπολης ο Ολυμπιακός, αύριο, Παρασκευή (18/10), με αντίπαλο την Αναντολού Εφές. Η ομάδα του Πειραιά αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι (17/10), χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει ξεκινήσεις τις ομαδικές προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στη Euroleague αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου, όταν η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, μετά τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο που αισθάνθηκε στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Euroleague, κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας έμεινε εκτός στο παιχνίδι μ την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Αμερικανός δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Εκτός δωδεκάδας άφησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Δεδομένη είναι η απουσία του Κίναν Έβανς έως τα τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Την άρση ασυλίας Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Γεωργιάδης: Τι άλλο να κάνω για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου (βίντεο)

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr