Ντέμης Νικολαΐδης: Δεν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα - Βίντεο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής απάντησε στην ερώτηση «γίνομαι δισεκατομμυριούχος, θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα ή θα έκανα κάτι άλλο;»

Τι θα έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης εάν ήταν  δισεκατομμυριούχος;

Σίγουρα δεν θα αγόραζε ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα. Η εμπειρία του ως πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν συναρπαστική αλλά και τραυματική. Ο παλαίμαχος άσος απάντησε στην ερώτηση «γίνομαι δισεκατομμυριούχος, θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα ή θα έκανα κάτι άλλο;». 




Οι δηλώσεις του Ντέμη Νικολαϊδη

«Γίνομαι δισεκατομμυριούχος, αν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα, στην Ελλάδα φαντάζομαι, ή εάν θα έκανα κάτι άλλο; Όχι δεν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν θα έκανα κάτι άλλο, θα συνέχιζα να κάνω αυτό που κάνω. Θα είχα λιγότερο άγχος, περισσότερο χρόνο. Διότι όταν δεν έχεις άγχος απλοποιείς τη ζωή σου. Δεν θα άλλαζα πολλά πράγματα. Θα βοηθούσα παραπάνω κόσμο.

Τώρα η ερώτηση είναι γιατί δεν θα έπαιρνα ποδοσφαιρική ομάδα φαντάζομαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά είναι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι στο επίπεδο που με κάνει να θέλω να εμπλακώ και ως ιδιοκτήτης ας πούμε. Είμαι καλά όπως είμαι τώρα οπότε ας μην το συζητήσουμε παραπάνω. Τώρα βέβαια αν είχε προβλήματα η ΑΕΚ μπορεί να δώριζα ένα ποσό. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να αγοράσω την ομάδα».

Ειδήσεις σήμερα:

Την άρση ασυλίας Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Γεωργιάδης: Τι άλλο να κάνω για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου (βίντεο)

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr