Κιλιάν Εμπαπέ: Οι κανόνες στα πριβέ πάρτι που διοργανώνει και η αναμονή για το πόρισμα της σουηδικής αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού

Κιλιάν Εμπαπέ: Οι κανόνες στα πριβέ πάρτι που διοργανώνει και η αναμονή για το πόρισμα της σουηδικής αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού

Στη Σουηδία εξακολουθούν να συντηρούν το ζήτημα που έχει προκύψει με το βιασμό νεαρής κοπέλας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Εμπαπέ

euro_in__5_
Την ώρα που ο Κιλιάν Εμπαπέ και οι εκπρόσωποί του εξακολουθούν να διαψεύδουν κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού που ήρθε στην επιφάνεια πριν από δύο ημέρες, τα σουηδικά ΜΜΕ όχι μόνο συντηρούν το θέμα, αλλά πλέον αναφέρουν τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ «εύλογα ύποπτο» (είναι η χαμηλότερη κατηγορία που θα μπορούσε να δοθεί σε μια τέτοια περίπτωση).

Παράλληλα τονίζουν ότι ο Γάλλος αποδεδειγμένα έκανε σεξ με μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Στοκχόλμη, χωρίς όμως να διευκρινίζουν αν πρόκειται για αυτην που κατήγγειλε τον βιασμό, αλλά να τονίζουν ότι ο αθλητής θεώρησε ότι ήταν συναινετικό.

Όλα τα παραπάνω πάντως διέψευσε η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή δηλώνοντας ότι ο πελάτης της δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το ταξίδι του στη Στοκχόλμη και δεν έχει μοιραστεί καμία πληροφορία με κανέναν.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Εμπαπέ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Στοκχόλμη (που την επιμελήθηκε ο Γάλλος άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν Νόρντι Μουκιέλε) διοργάνωσε ένα πριβέ πάρτι στο κορυφαίο κλαμπ της σουηδικής πρωτεύουσας, παρουσία 30 ατόμων η πλειοψηφία των οποίων ήταν γυναίκες.


Κλείσιμο
View this post on Instagram

A post shared by Tuttosport (@tuttosport)


«Έχω παραβρεθεί σε ανάλογα πάρτι του Εμπαπέ σε διάφορες πόλεις κι αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι παραβρίσκονται μόνο όμορφες γυναίκες, ενώ οι καλεσμένοι πρέπει να παραδώσουν τα κινητά τους τα οποία κλείνονται σε ειδικούς φακέλους», αποκάλυψε η Τζούλια Φράνζεν γνωστή τηλεπερσόνα και ινφλουένσερ στη Σουηδία.

Την ίδια ώρα όμως οι σουηδικές αρχές προσπαθούν να μην διαρρεύσουν κανένα στοιχείο σχετικά με την πορεία των ερευνών τους, ενώ αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία ότι έχουν κατασχεθεί κάποια ρούχα και έχουν προκύψει στοιχεία από την εξέταση των αρχείων των καμερών ασφαλείας.

Αν τα στοιχεία κριθούν ανεπαρκή ο φάκελος μπορεί να κλείσει άμεσα, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Σουηδία θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι ο Εμπαπέ θα κληθεί να καταθέσει για να δώσει τη δική του εκδοχή, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα ζητηθεί να ελεγχθεί και το κινητό του (υπάρχουν αναφορές ότι αντάλλαξε μηνύματα με την κοπέλα).

Κι εφόσον καταθέσει ο Γάλλος είτε θα... αναβαθμιστεί σε «πιθανός ύποπτος» και να εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, είτε θα απαλλαγεί από κάθε κατηγορία.

Ειδήσεις σήμερα:

Την άρση ασυλίας Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Γεωργιάδης: Τι άλλο να κάνω για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου (βίντεο)

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης