Λουίς Πακετά: Στην αντεπίθεση ο Βραζιλιάνος για το σκάνδαλο στοιχηματισμού

Λουίς Πακετά: Στην αντεπίθεση ο Βραζιλιάνος για το σκάνδαλο στοιχηματισμού

Ο άσος της Γουέστ Χαμ αντέδρασε στα νέα δημοσιεύματα που αφορούν τη δικαστική του περιπέτεια με την υπόθεση στοιχηματισμού

Paqueta
Η αποκάλυψη ότι εμπλέκεται σε σκάνδαλο στοιχηματισμού του κόστισε τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι… Κι ενώ κάποια στιγμή φάνηκε ότι ξεμπερδεύει οι αγγλικές αρχές άνοιξαν και πάλι το φάκελο, εμπλουτίζοντας μάλιστα τις κατηγορίες και μ' αυτήν της παρεμπόδισης του έργου της δικαιοσύνης (καθώς φέρεται να έχει αλλάξει κινητό και η προηγούμενη συσκευή θεωρείται από τις αρχές ότι έκρυβε αρκετά στοιχεία).

Όλο αυτό το σκηνικό με τα συνεχόμενα δημοσιεύματα και τις νέες φήμες για κίνδυνο ισόβιου αποκλεισμού προκάλεσαν την αντίδραση του Λούκας Πακετά.

«Είμαι απογοητευμένος και αναστατωμένος που διάβασα πρόσφατα παραπλανητικά και ανακριβή άρθρα του Τύπου που δημοσιεύθηκαν στην Αγγλία και τη Βραζιλία, τα οποία ισχυρίζονται ότι αποκαλύπτουν πληροφορίες για την υπόθεσή μου», αναφέρει σε ποστάρισμα του στα social media ο άσος της Γουέστ Χαμ και συνεχίζει:

«Ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες είναι εντελώς ψευδείς και φαίνεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να υπονομεύσουν τη θέση μου. Ανησυχώ επίσης ότι, αν και ψευδή και παραπλανητικά, αυτά τα άρθρα προέρχονται σαφώς από ένα άτομο κοντά στην υπόθεση.

Κλείσιμο
Οι διαδικασίες της FA πρέπει να είναι εμπιστευτικές και είναι εξαιρετικά σοβαρές για εμένα και την οικογένειά μου. Η δημοσίευση ανακριβών πληροφοριών στον Τύπο θέτει πλέον σε κίνδυνο την ευκαιρία μου να λάβω δίκαιη δίκη.

Ως εκ τούτου, έδωσα εντολή στους δικηγόρους μου να γράψουν στην FA για να ζητήσουν να διεξαγάγουν πλήρη έρευνα για το πώς οι πληροφορίες για την υπόθεση, ακόμη και αν είναι ανακριβείς, φτάνουν στο δημόσιο τομέα».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιαχία Σινουάρ: Επιβεβαιώνουν τον θάνατο ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα

Πολάκης κατά «87» για Κασσελάκη: Τον κάνετε «πληγωμένο πρίγκιπα»

Πώς «εκπαιδεύονται» οι δολοφόνοι - Οι serial killers ξεκινούν την «καριέρα» τους από τα ζώα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης