Τζίμας για την θητεία του στη Νυρεμβέργη: Δούλεψα πολύ με τον Κλόζε στα τελειώματα

O Στέφανος Τζίμας εντυπωσιάζει τους Γερμανούς με την παρουσία του στη Νυρεμβέργη

Ο Στέφανος Τζίμας άφησε το καλοκαίρι τον ΠΑΟΚ και δόθηκε δανεικός στη Νυρεμβέργη

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Γερμανία και η ιστοσελίδα της ομάδας του τον έκανε πρώτο θέμα. 

Στην αρχή του αφιερώματος οι Γερμανοί αναφέρουν ότι: «Ο Τζίμας βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Μετά από ένα διάστημα προσαρμογής, ο νεαρός φορ σημείωσε δύο γκολ στις δύο τελευταίες εμφανίσεις του». 



Ο Τζίμας μιλάει για τα ντέρμπι στην Ελλάδα και αν και οι Γερμανοί τον ρωτούν για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός εκείνος επιλέγει να μιλήσει για το ΠΑΟΚ-Άρης: «Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην Ελλάδα. Τα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης σημαίνουν πολλά για τους φιλάθλους εκεί. Αυτή η μονομαχία με έκανε να συνειδητοποιήσω από νωρίς τη σημασία των ντέρμπι».

Ζήτησε συγγνώμη για την κόκκινη κάρτα που πήρε στο παιχνίδι με την Ουλμ: «Η κόκκινη κάρτα ήταν λάθος μου» ενώ μίλησε για τον προπονητή του και μεγάλο γκολζή της Γερμανίας και των Μουντιάλ, Μίροσλαβ Κλόζε: «Μου έδειξε πράγματα που μπορούσα να βελτιώσω κατά τη διάρκεια της απουσίας μου. Είχε τρεις εβδομάδες για να συνεχίσει να εργάζεται για την βελτίωσή μου και το χρησιμοποίησε.

Δούλεψα πολύ στην αίθουσα με τα βάρη και έκανα επιπλέον προπονήσεις. Η προπονητική ομάδα και ο προπονητής ο ίδιος έκαναν -επίσης- πολλές ατομικές προπονήσεις μαζί μου και μαζί βελτιώσαμε την τεχνική μου στα τελειώματα των φάσεων. Προσπαθώ να εφαρμόσω αυτά τα πράγματα τώρα».




Ειδήσεις σήμερα:

Την άρση ασυλίας Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Γεωργιάδης: Τι άλλο να κάνω για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου (βίντεο)

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr