Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Μπάλντοκ: «Η συμπεριφορά της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετική»

Για τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ μίλησε ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ, ο οποίος παράλληλα στάθηκε στην αντίδραση της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού

Ο αδόκητος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ πέρα από την Ελλάδα έχει συγκλονίσει και το αγγλικό ποδόσφαιρο και ιδίως την πρώην ομάδα του, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Φανερά συγκινημένος, ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Ουάιλντερ μίλησε για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ενώ στάθηκε και στην αντίδραση των παικτών της Εθνικής, τους οποίους αποθέωσε για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το σοκαριστικό γεγονός ενώ έδιναν δυο αναμετρήσεις για το Nations League απέναντι σε Αγγλία και Ιρλανδία.

«Δύσκολο. Πραγματικά δύσκολο. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όμως στην πραγματικότητα υπάρχει κάτι που βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δυσκολεύομαι να βρίσκομαι εδώ και να κάνω δηλώσεις για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σήμαινε τόσα πολλά για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του. Ο κόσμος δεν μπορεί να αντιληφθεί το δέσιμο μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Βρίσκονται σχεδόν κάθε μέρα και όλη μέρα μαζί τους.

Τα λόγια που ειπώθηκαν μου έμειναν στο μυαλό. Η Ελλάδα, ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε η εθνική ομάδα σε δυο διεθνείς αγώνες, και ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικοί. Μίλησα με τους παίκτες μετά τον θάνατο του Τζορτζ, τους ρώτησα πώς ήταν, τις αναμνήσεις τους για εκείνον.

Οι παίκτες είναι μαζί πέντε ή έξι φορές την εβδομάδα κάνοντας προπονήσεις ή είναι μαζί σε ξενοδοχεία για τους εκτός έδρας αγώνες, οπότε η σύνδεση είναι τεράστια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γιαχία Σινουάρ: Επιβεβαιώνουν τον θάνατο ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα

Πολάκης κατά «87» για Κασσελάκη: Τον κάνετε «πληγωμένο πρίγκιπα»

Πώς «εκπαιδεύονται» οι δολοφόνοι - Οι serial killers ξεκινούν την «καριέρα» τους από τα ζώα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr