Λιονέλ Μέσι: Τον βράβευσε η «Marca» ως τον ποδοσφαιριστή με τους περισσότερους τίτλους - Φωτογραφίες

Λιονέλ Μέσι: Τον βράβευσε η «Marca» ως τον ποδοσφαιριστή με τους περισσότερους τίτλους - Φωτογραφίες

Ο Λιονέλ Μέσι που έχει κατακτήσει 46 τίτλους στην καριέρα του δήλωσε ότι έχει κερδίσει περισσότερα στην καριέρα του από αυτά που είχε ονειρευτεί ως παιδί

messi
Αν και δεν έχει κρεμάσει ακόμη τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια η ισπανική εφημερίδα «Marca» τον έχρισε ...  GOAT του ποδοσφαίρου και τον βράβευσε σε ειδική εκδήλωση στο Μαϊάμι. 

Ο διευθυντής της «Marca» Juan Ignacio Gallardo ταξίδεψε από την Ισπανία για να τιμήσει τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος έπαιξε για πολλά χρόνια και κατέκτησε τα πάντα με την φανέλα της Μπαρτσελόνα ενώ με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και 2 φορές το Κόπα Αμέρικα. 



Κλείσιμο
Ο Μέσι έχει 46 τίτλους στην καριέρα του, τους περισσότερους από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή, και αυτό ήταν η αφορμή για να τον τιμήσει ως κορυφαίο η «Marca».



O Λιονέλ Μέσι που συνοδεύοταν από την σύντροφό Αντονέλα Ροκούζο αφού ευχαρίστησε την «Marca» δέχτηκε ερωτήσεις και μίλησε για την καριέρα του και τους στόχους που έχει για το... αύριο. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιονέλ Μέσι 

Για το πρώτο του τίτλο ως παιδί: «Είδα φωτογραφίες από το πρώτο μου τρόπαιο ως παιδί, αλλά δεν το θυμάμαι. Μου άρεσε το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός. Είναι το πάθος μου».



Για το αν μετράει τίτλους: «Δεν μετράω τους τίτλους. Και ειδικά τους ατομικούς. Ήταν θεαματικό να δω το βίντεο. Πολλά περνούν από το μυαλό μου. Έχουμε περάσει και δύσκολες στιγμές. Δεν είναι όλα όμορφα. Οι απογοητεύσεις βοήθησαν μεγαλώνω».



Για την εθνική Αργεντινής: «Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Πρόσφατα ήμουν σε ένα κατάμεστο Monumental με την Αργεντινή, φωνάζοντας το όνομά μου και των συμπαικτών μου. Έχω περάσει πολλές άσχημες στιγμές με την Αργεντινή και είμαι ευγνώμων για τη στιγμή που ζω τώρα. Η αγάπη που έχω για αυτό το άθλημα είναι πολύ μεγάλη. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτόν τον σύλλογο μεγαλύτερο, δεν ήμουν εδώ για να αποσυρθώ. Είμαστε τυχεροί που κερδίσαμε περισσότερους τίτλους».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCA (@marca)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCA (@marca)


Για τον επόμενο στόχο ή το όνειρο του: «Μπόρεσα να εκπληρώσω όλα μου τα όνειρα και πέτυχα πολλά περισσότερα από όσα ονειρευόμουν όταν ήμουν παιδί. Μου το έδωσε ο Θεός. Μπόρεσα να πραγματοποιήσω το μεγαλύτερο όνειρο ενός παίκτη, που είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Κέρδισα πολλούς τίτλους στον σύλλογο της ζωής μου, που είναι η Μπαρτσελόνα και τώρα με την Ίντερ Μαϊάμι αγωνίζομαι για να πετύχω πολλά περισσότερα».



Για το Μουντιάλ 2026: «Προσπαθώ να απολαμβάνω μέρα με τη μέρα. Όταν έρθει η ώρα θα φανεί, δεν μου αρέσει να επιταχύνω τους χρόνους. Ελπίζω να συνεχίσω παίζοντας σε αυτό το επίπεδο για να νιώθω καλά και να είμαι χαρούμενος, κοιτάζω περισσότερο αυτό παρά αν πρόκειται να φτάσω ή όχι να παίξω στο Μουντιάλ».


Ειδήσεις σήμερα:

GPO: «Τσίμπησε» 2,5 μονάδες το ΠΑΣΟΚ μετά την εκλογή Ανδρουλάκη, μείον 1,7 ο ΣΥΡΙΖΑ, στις 12,2 μονάδες το προβάδισμα ΝΔ

Βάσω Παπανδρέου: Το δικό της ΠΑΣΟΚ, ο δικός της Ανδρέας

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ο Γιαχία Σινουάρ είναι νεκρός, τον σκότωσαν στρατιώτες των IDF» - Το Ισραήλ επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης