Μαυροπάνος για Μπάλντοκ: Ήμασταν όλοι κοντά του, ήταν τόσο αγαπητός

Μαυροπάνος για Μπάλντοκ: Ήμασταν όλοι κοντά του, ήταν τόσο αγαπητός

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε στην ιστοσελίδα της Γουέστ Χαμ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

6340485
Σε συνέντευξή του που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα των «Hammers», ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε για τον Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε αδόκητα από τη ζωή στα 31 του χρόνια, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαυροπάνου

«Σοκαριστήκαμε όταν μάθαμε τα νέα, όταν μάθαμε τι συνέβη. Όλοι ήμασταν τόσο κοντά στον Τζορτζ. Ήταν δύο χρόνια στην Eθνική ομάδα. Ήταν τόσο αγαπητός, πάντα χαμογελαστός και έδινε τα πάντα σε ό,τι έκανε. Οπότε ήταν μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Νομίζω ότι όλοι μας είμαστε κοντά, γιατί είμαστε λίγο πολύ η ίδια ομάδα τα τελευταία δύο - τρία χρόνια και αυτός ήταν ένας από εμάς. Μεγαλώσαμε ως ομάδα και ήταν μέρος της.

Μετά από αυτά τα άσχημα νέα, αυτή την τραγωδία, είχαμε λίγο περισσότερη επιθυμία να τα πάμε καλά για εκείνον. Ήταν το παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία, οπότε ήταν σημαντικό να δώσουμε τα πάντα και για αυτόν.

Ποδοσφαιρικά, ήταν μια επιτυχημένη εβδομάδα με δύο καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, αλλά φυσικά τα νέα για τον Τζορτζ σήμαιναν ότι ήμασταν λυπημένοι παρά χαρούμενοι. 

Κλείσιμο
Όλοι μας νιώθουμε ότι είμαστε σημαντικοί για την ομάδα γιατί, πραγματικά, νομίζω ότι όλοι έχουμε μια μία σύνδεση μεταξύ μας. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Όλοι δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο ότι έχουμε αυτό το συναίσθημα όταν συναντιόμαστε για την Εθνική ομάδα».


Ειδήσεις σήμερα:

GPO: «Τσίμπησε» 2,5 μονάδες το ΠΑΣΟΚ μετά την εκλογή Ανδρουλάκη, μείον 1,7 ο ΣΥΡΙΖΑ, στις 12,2 μονάδες το προβάδισμα ΝΔ

Βάσω Παπανδρέου: Το δικό της ΠΑΣΟΚ, ο δικός της Ανδρέας

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ο Γιαχία Σινουάρ είναι νεκρός, τον σκότωσαν στρατιώτες των IDF» - Το Ισραήλ επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης