Αταμάν για τον περιορισμένο χρόνο του Μπράουν στη Μαδρίτη: Ήθελα να δώσω ρυθμό στον Σλούκα

Αταμάν για τον περιορισμένο χρόνο του Μπράουν στη Μαδρίτη: Ήθελα να δώσω ρυθμό στον Σλούκα

Οι δηλώσεις του Τούρκοι προπονητή των πρασίνων στη συνέντευξη Τύπου μετά ήττα από τη Ρεάλ για την 4η αγωνιστική της EuroLeague

ataman_pao_real
Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέταξε τον Παναθηναϊκό με 90-86 και τον έπιασε στο 2-2. Μετά το τέλος του ματς ο Eργκίν Αταμάν μίλησε στην συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στον χρόνο του Μπράουν, ενώ έκανε αναφορά και στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ της Ρεάλ.

«Η Ρεάλ πήρε τον έλεγχο του ματς στην πρώτη περίοδο. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και ήμασταν πολύ soft στην πρώτη περίοδο. Δεχθήκαμε 27 πόντους. Και μετά χάσαμε την ισορροπία μας σε όλο το ματς. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε με την άμυνά μας στη δεύτερη περίοδο με παίκτες από τον πάγκο. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στην τρίτη περίοδο η Ρεάλ έπαιξε εξαιρετικά και πήρε μία σημαντική διαφορά. Παλέψαμε να επιστρέψουμε αλλά σε εκτός έδρας ματς δεν είναι εύκολο. Έχουμε μόλις 1 κλέψιμο στο ματς, κάτι που δείχνει πως δεν ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα. Είχαμε 8 λάθη. Σε μερικά σημεία του αγώνα παίξαμε καλή άμυνα, αλλά δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ που ήταν το κλειδί για την ήττα μας», είπε αρχικά.

Για χρόνο του Λορένζο Μπράουν (έπαιξε λιγότερο από 4 λεπτά): «Δεν έγινε κάτι. Ξεκίνησε την πεντάδα και στην αρχή του ματς που δεν παίζαμε καλά και βρεθήκαμε πίσω με 11 πόντους. Στη συνέχεια γυρίσαμε το rotation στους παίκτες που είχαμε την περσινή σεζόν, όπως ο Σλούκας και ο Γκραντ. Ήθελα να δώσω περισσότερο ρυθμό στον Σλούκα και κόντρα στον Αμπάλντε, που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά. Έβαλαν πολλή πίεση πάνω στον Ναν και θέλαμε στο παρκέ τον Σλούκα. Αμυντικά είναι δύσκολο να παίξουμε και με τον Σλούκα και με τον Μπράουν στο παρκέ. Ήταν επιλογή για το ματς».



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο με την ομιλία Κασσελάκη στην πλατεία Κολοκοτρώνη τη Δευτέρα - Πώς του παραχώρησε τον χώρο ο Δήμος Αθηναίων

Οι κανόνες στα πριβέ πάρτι του Εμπαπέ και η αναμονή για το πόρισμα της σουηδικής αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού


Νεκρός ο Γιαχία Σινουάρ, επιβεβαιώνουν ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης