Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάνει τον Κόμπι Μέινου για περίπου ένα μήνα

Ο Τεν Χαχ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κόμπι Μέινου για τουλάχιστον ένα μήνα, καθώς ο 19χρονος έχει υποστεί τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο μετά το ματς κόντρα στην Άστον Βίλα

Ο Έρικ Τεν Χαχ υπέστη ακόμα ένα πλήγμα λίγες ώρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπρέντφορντ για την 8η αγωνιστική της Premier League. Τα νέα που έμαθε από το ιατρικό team δεν είναι καλά, καθώς ο Κόμπι Μέινου θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Μέινου τέθηκε εκτός αποστολής της εθνικής ομάδα της Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα -αν και είχε κληθεί- εξαιτίας του προβλήματος που αποκόμισε στο 0-0 εναντίον της Άστον Βίλα, στις 6 Οκτωβρίου. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβεβαίωσαν ότι ο 19χρονος αναμένεται να μείνει εκτός μέχρι το επόμενο διεθνές διάλειμμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο απόφοιτος της ακαδημίας των Άγγλων είναι πιθανό να χάσει τους επόμενους επτά αγώνες της ομάδας του, συμπεριλαμβανομένης και της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ, αλλά και με τον ΠΑΟΚ (7/11) για το Europa League.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr