Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία στην επιστροφή της αποστολής από τη Μαδρίτη, αποθέωση στο αεροδρόμιο - Βίντεο

Οι «πράσινοι» περίμεναν περίπου τρεις ώρες στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης μέχρι να αναχωρήσουν με προορισμό την Αθήνα

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός η... ταλαιπωρία της επιστροφής από τη Μαδρίτη του έλειπε!

Δεν έφτανε η ήττα από τη Ρεάλ με 94-90 με την οποία έκλεισε την «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague με 0/2 ήρθε να προστεθεί και η τρομερή ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της επιστροφής από την ισπανική πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα έπρεπε να περιμένει περίπου τρεις ώρες η αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο «Adolfo Suárez Madrid–Barajas» μέχρι να αναχωρήσει για την Αθήνα και το Ελ. Βενιζέλος.

Η καθυστέρηση έφερε ολοκληρωτικά την ευθύνη του αεροδρομίου και όπως ήταν λογικό προκάλεσε εκνευρισμό στις τάξεις, τόσο της ομάδας όσο και των φιλάθλων που είχαν ταξιδέψει μαζί με το τσάρτερ.

Αν και η προγραμματισμένη πτήση ήταν αρχικά για τις 00:45 τοπική ώρα Ισπανίας, η αποστολή αναχώρησε στις 03.15 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να προσγειωθεί στην Αθήνα το πρωί στις 7.30.

Η αποθέωση

Στο αεροδρόμιο της ισπανικής πρωτεύουσας, όπως προαναφέρθηκε, βρίσκονταν μαζί με την αποστολή και περίπου οι 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού που ακολούθησαν την ομάδα με το τσάρτερ και παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες αποθέωσαν τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr