«Όλες οι γυναίκες στο γήπεδο για δωρεάν μαστογραφία» - Το κάλεσμα του ΟΦΗ μέσω της οικογένειας του Ταξιάρχη Φούντα

«Όλες οι γυναίκες στο γήπεδο για δωρεάν μαστογραφία» - Το κάλεσμα του ΟΦΗ μέσω της οικογένειας του Ταξιάρχη Φούντα

Ο Ταξιάρχης Φούντας και η οικογένειά του κάλεσαν μέσω βίντεο τις γυναίκες να έρθουν στο γήπεδο του ΟΦΗ την Κυριακή για να υποβληθούν σε δωρεάν εξέταση μαστογραφίας

e651ff48f20dda24be86b158e5655edb_XL

Τη δυνατότητα για να υποβληθούν σε δωρεάν εξέταση μαστογραφίας θα έχουν όσες γυναίκες βρεθούν στο γήπεδο του ΟΦΗ την Κυριακή (20/10) από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις πέντε το απόγευμα, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη του σημαντικού εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League.

Όσες γυναίκες θελήσουν θα βρεθούν εκεί και να κάνουν την εξέταση, θα χρειαστεί απλώς να πάνε στο parking πλησίον του γηπέδου επί της οδού Καντάνου, όπου θα βρίσκεται μία κινητή μονάδα μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο ΟΦΗ θέλησε να προωθήσει την σημαντική αυτή δράση και το έκανε αυτό μέσω ενός βίντεο όπου ο Ταξιάρχης Φούντας με την οικογένειά του, καλούν τις γυναίκες να προσέλθουν και να πραγματοποιήσουν την εξέταση αυτή μιλώντας για την σημασία της.

"Όλες οι γυναίκες στο γήπεδο για δωρεάν μαστογραφία" #oficretefc

Μάλιστα η κρητική ΠΑΕ θα επιβραβεύσει όσες γυναίκες βρεθεί και εξεταστούν δίνοντας ένα δωρεάν εισιτήριο στην καθεμία για τον αγώνα με τον Βόλο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η οικογένεια του Ταξιάρχη Φούντα προσκαλεί τις γυναίκες να έρθουν στο γήπεδο του ΟΦΗ, αυτή την Κυριακή 20/10, για μια δωρεάν μαστογραφία στην κινητή μονάδα μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία θα βρίσκεται στο parking πλησίον του γηπέδου, επί της οδού Καντάνου από τις 13:00 μετά το μεσημέρι ως τις 17:00 το απόγευμα.

Όσες γυναίκες εξεταστούν, θα λάβουν από ένα διπλό εισιτήριο για να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα με τον Βόλο (Τετάρτη 30/10) για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας από τη Θύρα 8 του «Θ. Βαρδινογιάννης».

Για την επιλογή των γυναικών που θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν μαστογραφία, κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι:

Γυναίκες ηλικίας άνω των 40

⁠Θα δοθεί προτεραιότητα σε γυναίκες που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε μαστογραφικό έλεγχο όπως και σε ανασφάλιστες γυναίκες

⁠Αποκλείονται οι γυναίκες: α) που έχουν κάνει ολική μαστεκτομή, β) που έχουν κάνει μαστεκτομή πριν την πάροδο δέκα ετών, γ) γυναίκες που έχουν ελεγχθεί με μαστογραφία σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους, δ) που έχουν ιστορικό βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό.

Οι γυναίκες που θα προσέλθουν για εξέταση, εφόσον έχουν προηγούμενες εξετάσεις που αφορούν στο μαστό, είναι απαραίτητο να τις κρατούν μαζί τους.

Πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τα μέλη συλλόγου “Στόχος – Πρόληψη” θα βρίσκονται στις εισόδους των θυρών του γηπέδου και θα ενημερώνουν τις γυναίκες που θα εισέρχονται, παρέχοντάς τους όλες τις πληροφορίες για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Ο αγώνας ενάντια στον καρκίνο του μαστού είναι ένας αγώνας που θα συνεχίσουμε να δίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Γι’ αυτό και ο ΟΦΗ με την Περιφέρεια Κρήτης θα είναι ξανά στην ίδια ομάδα».

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Πιονγκγιάνγκ απέστειλε απόσπασμα 1.500 στρατιωτών στη Ρωσία, αποκαλύπτει η Σεούλ

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη

Κασσελάκης: Δεν με έχουν διαγράψει, μόνον ο λαός τα διαγράφει όλα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης