ΑΕΚ: Επιμένουν οι Μεξικανοί για Αλμέιδα - Γράφουν ξανά για το ενδιαφέρον της Τσίβας

ΑΕΚ: Επιμένουν οι Μεξικανοί για Αλμέιδα - Γράφουν ξανά για το ενδιαφέρον της Τσίβας

Παραδέχονται πως η επιστροφή του Αλμέιδα στο Μεξικό δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ έχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ

almeyda
Οι Μεξικάνοι επιμένουν να αναφέρονται σε μία πιθανή επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα στην Τσίβας Γκουανταλαχάρα. Το κάνουν καθημερινά, μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Γκάγκο για τον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς.

«Ο Ματίας Αλμέιδα στην τροχιά της Τσίβας», γράφει η nayaritnoticias, αναφέροντας ότι, «το όνομα του Matías Almeyda έχει αναδειχθεί ως μία από τις επιλογές για να καταλάβει τη θέση του προπονητή της Γκουανταλαχάρα».

Μάλιστα σημειώνει ότι «σύμφωνα με πληροφορίες του Χοσέ Μαρία Γκαρίδο από την Claro Sports», το διοικητικό συμβούλιο της Γκουανταλαχάρα «επικοινώνησε με τον Ματίας Αλμέιδα για να μάθει ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια, επιβεβαιώνοντας έτσι το ενδιαφέρον για πιθανή επιστροφή του προπονητή που οδήγησε τη Γκουανταλαχάρα στη δόξα μετά τη νίκη Τίτλος Liga MX στο Clausura 2017».

Πάντως παραδέχεται «το πόσο περίπλοκη μπορεί να είναι η πιθανή επιστροφή του», σημειώνοντας το συμβόλαιο με την ΑΕΚ που έχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ, «κατάσταση που κρατά μακριά το ενδεχόμενο επιστροφής του».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Η Μπέλα Χαντίντ ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα στα backstage του σόου της Victoria's Secret

Μάχη κατά της φοροδιαφυγής: POS και ηλεκτρονικές συναλλαγές εκτινάσσουν τα έσοδα - Στόχος τα €2,5 δισ. το χρόνο ως το 2027


Drone από τον Λίβανο είχε στόχο το σπίτι του Νετανιάχου - Απουσίαζε και αυτός και η σύζυγός του την ώρα της επίθεσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης