Super League 2: Ασταμάτητος ο Πανιώνιος, 2-1 την ΑΕΚ Β', η Κηφισιά 5-0 την Ηλιούπολη - Δείτε τα γκολ

Πανιώνιος και Κηφισιά παραμένουν στην κορυφή του Β' ομίλου με 13 βαθμους

Εύκολο απόγευμα είχε η Κηφισιά που καθάρισε από το πρώτο μέρος απέναντι στην Ηλιούπολη, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 και παραμένοντας μαζί με τον Πανιώνιο στην κορυφή.

Μόλις στο 5' ο Μάναλης άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Βορείων Προαστίων, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Τετέι. Στο 23' και και στο 31' με δύο προσωπικά του τέρματα ο επιθετικός της Κηφισιάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ο Πόμπο στο 71' και ο Παντελίδης πέντε λεπτά αργότερα διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 για την Κηφισιά.




Κηφισιά (Λέτο): Νικοπολίδης, Σιμόν (63′ Σμπώκος), Σιλά, Κωνστακόπουλος, Τετέι (63′ Πόμπο), Κυριόπουλος, Σωτηράκος, Ντίας (63′ Σολόα), Μάναλης (74′ Παντελίδης), Σόουζα (63′ Σπίνος), Μαζουλουξής

Ηλιούπολη (Γράφας): Ντόκιτς, Καρανίκας, Πολίτης, Μλαντένοβιτς (46′ Μάνος), Μαριάνοβιτς (46′ Σερπέζης), Λάμτσε, Βασιλούδης (46′ Θωμαΐδης), Πατάπης, Αλμέιδα (57′ Ενομό), Αλεξόπουλος, Μαυριάς (72′ Μπαλογιάννης)



Πανιώνιος - ΑΕΚ Β' 2-1

Μαζί με την Κηφισιά συνεχίζει στην κορυφή ο Πανιώνιος, ο οποίος νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ Β' στη Νέα Σμύρνη. Το πρώτο μέρος ήταν γεμάτο με τρία γκολ και δύο αποβολές. Στο 10' ο Γεμιστός πέρασε και τον Θεοχάρη και πλάσαρε σε άδεια εστία για το 1-0 του Πανιωνίου, ενώ στο 25' από σουτ του Μπούση που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα ο Πανιώνιος έγραψε το 2-0. Στη συγκεκριμένη φάση, δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Θεοχάρης είχε αποκρούσει το πέναλτι του Γεμιστού, με την ΑΕΚ Β' να απαντάει με πλασέ του Σόσα στο 40' για το 2-1. Ο Νγκουέμ στη συγκεκριμένη φάση είδε την κόκκινη κάρτα καθώς πήγε με τις τάπες στο κεφάλι του Κολιμάτση, αλλά έπειτα και οι κιτρινόμαυροι έμειναν με δέκα παίκτες για χτύπημα του Μανίσα στον Γεμιστό εκτός φάσης.


Το δεύτερο μέρος δεν ήταν το ίδιο συναρπαστικό, με τον Πανιώνιο να κρατάει το προβάδισμα ως το φινάλε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 73' η ΑΕΚ Β' κέρδισε πέναλτι μετά από εκτέλεση κόρνερ για χέρι παίκτη του Πανιωνίου, αλλά η Τσιοφλίκη πήρε πίσω την απόφασή της μετά από συζήτηση με τον βοηθό υποδεικνύοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του ποδοσφαιριστή των κυανέρυθρων μετά από διώξιμό του με το πόδι, με τους παίκτες και τον πάγκο της ΑΕΚ Β' να έχουν έντονα παράπονα για αυτή την απόφαση.

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος, Πότση, Χρούστινετς, Μπούσης, Τσορνομάζ (84′ Στούπης), Ενγκουέμ, Κολοβός (67′ Γκίνης), Βενάρδος (46′ Τσερίσεφ), Γεμιστός (67′ Φελίσιο), Νοικοκυράκης (78′ Σεμπά)

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κανελλόπουλος, Ρουκουνάκης (8′ λ.τ Μαρούτσης (64′ Νίνο), Κάτσικας (83′ Άνθης), Μαυρουδής (46′ Βαλκάνης), Κολιμάτσης, Γκολφίνος (83′ λ.τ Λεφράνκ), Σόσα


Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου
Σάββατο 19/10

Κηφισιά - Ηλιούπολη 5-0
Πανιώνιος - ΑΕΚ Β' 2-1

Κυριακή 20/10


Καλαμάτα - Παναχαϊκή (12:00)
Αστέρας Τρίπολης Β' - Παναργειακός (15:00)
Αιγάλεω - Χανιά (15:00)

Η βαθμολογία
1. Κηφισιά 13
2. Πανιώνιος 13
3. Καλαμάτα 8
4. Ηλιούπολη 7
5. Αιγάλεω 5
6. ΑΕΚ Β' 5
7. Παναχαϊκή 3
8. Παναργειακός 3
9. Αστέρας Τρίπολης Β' 2
10. Χανιά 1


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr