ΠΑΟΚ: Στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μπράντον, αποκλείστηκαν Τισουντάλι, Μιχαηλίδης

Ο Μπράντον Τόμας μετά από σχεδόν δύο μήνες επιστρέφει σε αποστολή του ΠΑΟΚ, ενώ ως έκπληξη λογίζεται ο αποκλεισμός τόσο του Τισουντάλι όσο και του Μιχαηλίδη

Με... εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 1.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αποστολή για το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας, συμπεριέλαβε μετά από καιρό τον Μπράντον Τόμας ο οποίος είχε τραυματιστεί στα play off του Europa League και μόλις πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ο Ταρίκ Τισουντάλι που εμφανιζόταν ως φαβορί για την ενδεκάδα καθώς και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, έμειναν εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Παβλένκα , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ, Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τσάλοφ.




Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Η Μπέλα Χαντίντ ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα στα backstage του σόου της Victoria's Secret

Μάχη κατά της φοροδιαφυγής: POS και ηλεκτρονικές συναλλαγές εκτινάσσουν τα έσοδα - Στόχος τα €2,5 δισ. το χρόνο ως το 2027


Drone από τον Λίβανο είχε στόχο το σπίτι του Νετανιάχου - Απουσίαζε και αυτός και η σύζυγός του την ώρα της επίθεσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr