Serie A: Κέρδισε και με δέκα παίκτες η Μίλαν, 1-0 την Ουντινέζε - Δείτε

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Τσουκουέζε στο 13' - Με δέκα παίκτες από το 29' οι Μιλανέζοι

Ο ενθουσιασμός από το γρήγορο γκολ του Τσουκουέζε έμελλε να «σβήσει» γρήγορα με την αποβολή του Ρέιντερς από το πρώτο ημίωρο. Κι αντίστοιχα ωστόσο η απογοήτευση της ισοφάρισης στο 90+5΄ξεθώριασε σύντομα κι έδωσε τη θέση της στην ανακούφιση του VAR! Η τεχνολογία έσωσε τη Μίλαν ακυρώνοντας το γκολ της Ουντινέζε στις καθυστερήσεις και το γκολ του Τσουκουέζε αποδείχθηκε «χρυσό», υπογράφοντας το τελικό 1-0 για τους Ροσονέρι.



Μόλις στο 13΄ο Νιγηριανός επιθετικός είδε τη μπάλα να του στρώνεται στο ύψος της περιοχής και με όμορφο πλασέ σημάδεψε τη γωνία για να ανοίξει το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μοράτα άγγιξε το 2-0, όμως η φούρια... μειώθηκε στο 29΄εξαιτίας της απευθείας αποβολής του Ρέιντερς.





Αναμενόμενα το ματς απέκτησε έναν βραδυκίνητο ρυθμό, ο οποίος έσπασε σε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο στο 70΄με ευκαιρίες για αμφότερες τις ομάδες. Αρχικά η Ουντινέζε άγγιξε την ισοφάριση με προσπάθεια του Εκέλεκαμπ, προτού η Μίλαν απαντήσει με διπλή ευκαιρία των Πούλισικ και Έιμπραχαμ που δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Οκόγιε.

Κι αφού το 2-0 δεν έγινε σε εκείνο το σημείο, είχαμε... καρδιοχτύπια στο φινάλε. Ο Καμπασέλε στο 90+5΄σκόραρε με κεφαλιά για το 1-1, όμως μετά από ενδελεχή έλεγχο στο VAR εντοπίστηκε οφσάιντ που έσωσε το ματς και το τρίποντο για την 3η Μίλαν που μείωσε προσωρινά την απόσταση στο -2 από τη Νάπολι.

Μίλαν (Πάουλο Φονσέκα): Μενιάν, Έμερσον, Τιό, Πάβλοβιτς, Τερατσιάνο, Ρέιντερς, Φοφανά, Οκάφορ, Τσουκουέζε (88΄Τομόρι), Πούλισικ, Μοράτα (73΄Έιμπραχαμ, 78΄Λόφτους Τσικ).

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Η Μπέλα Χαντίντ ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα στα backstage του σόου της Victoria's Secret

Μάχη κατά της φοροδιαφυγής: POS και ηλεκτρονικές συναλλαγές εκτινάσσουν τα έσοδα - Στόχος τα €2,5 δισ. το χρόνο ως το 2027


Drone από τον Λίβανο είχε στόχο το σπίτι του Νετανιάχου - Απουσίαζε και αυτός και η σύζυγός του την ώρα της επίθεσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr