Six Kings Slam: Ο Τζόκοβιτς 2-0 τον Ναδάλ στο τελευταίο τους παιχνίδι - Βίντεο, φωτογραφίες

Six Kings Slam: Ο Τζόκοβιτς 2-0 τον Ναδάλ στο τελευταίο τους παιχνίδι - Βίντεο, φωτογραφίες

Ο Ράφα Ναδάλ έχει ανακοινώσει ότι αποσύρεται από το τένις και στο Ριάντ συνάντησε για τελευταία φορά τον μεγάλο του αντίπαλο

29390795
Τέλος εποχής για τον Ράφα Ναδάλ, τέλος εποχής για ένα σπουδαίο rivalry, αυτό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Ο Σέρβος επικράτησε 6-2,7-6 (5) του Ισπανού στον μικρό τελικό του Six Kings Slam που φιλοξενήθηκε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας αλλά η είδηση δεν είναι η νίκη του Νόλε αλλά ότι αυτό ήταν το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στην ιστορία του τένις. 


Κλείσιμο

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί στο τέλος του 2024 και θα ήθελε να παίξει στο Davis Cup με την Ισπανία, εάν είναι 100% έτοιμος. Νόλε και Ράφα έπαιξαν 60 επίσημους αγώνες με τον Σέρβο να έχει 31 νίκες έναντι 29 του Ισπανού. 

29390804_2
29390795_3
29390792_2
29390805_2



Ο σημερινός ήταν ανεπίσημος αλλά πέρασε στην ιστορία. Οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει ένα ωραίο βίντεο για τον Ναδάλ και τον τίμησαν για την παρουσία του στο τένις. Μετά το παιχνίδι ο Τζόκοβιτς είπε στον Ναδάλ: «Μην αφήνεις το τένις, φίλε. Μείνε λίγο ακόμα. Μείνε μαζί μας». 



Από την πλευρά του ο Ναδάλ είπε: «Θέλω να πω λίγα λόγια για τον Νόβακ και την ομάδα του. Σας ευχαριστώ. Για όλα. Ήταν μια καταπληκτική κόντρα. Νόβακ με βοήθησες να ξεπεράσω τα όριά μου για σχεδόν 15 χρόνια. Χωρίς εσένα δεν θα ήμουν ο παίκτης που είμαι σήμερα. Συγχαρητήρια για όλους τους τίτλους και την εκπληκτική καριέρα σου. Εύχομαι σε εσένα και την ομάδα σου καλή τύχη για το μέλλον». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC SPORT (@bbcsport)



Όταν ρωτήθηκε τι θα του λείψει περισσότερο τώρα που αποσύρεται σημείωσε: «Θα μου λείψουν σχεδόν τα πάντα. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να μπορώ να παίξω για σχεδόν 20 χρόνια. Να έχω την ευκαιρία να παίξω στα καλύτερα τουρνουά του κόσμου. Είναι κάτι που έβλεπα στην τηλεόραση ως παιδί.  Στο τέλος πραγματοποίησα το όνειρό μου να γίνω επαγγελματίας τενίστας και να γίνω επιτυχημένος».


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Η Μπέλα Χαντίντ ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα στα backstage του σόου της Victoria's Secret

Μάχη κατά της φοροδιαφυγής: POS και ηλεκτρονικές συναλλαγές εκτινάσσουν τα έσοδα - Στόχος τα €2,5 δισ. το χρόνο ως το 2027


Drone από τον Λίβανο είχε στόχο το σπίτι του Νετανιάχου - Απουσίαζε και αυτός και η σύζυγός του την ώρα της επίθεσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης