Μέσι: Νέο χατ-τρικ, το δεύτερο μέσα στην εβδομάδα, με την Ίντερ Μαϊάμι - Δείτε τα γκολ

Νέο ρεκόρ βαθμών για την Ίντερ Μαϊάμι, που κέρδισε με 6-2 τη Νιου Ίγκλαντ - Ο Μέσι ολοκλήρωσε την πρώτη του πλήρη σεζόν στο MLS με 20 γκολ

Το χατ τρικ του Λιονέλ Μέσι - δεύτερο μέσα στην εβδομάδα, μέσα σε 96 ώρες - οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι σε νέο ρεκόρ βαθμών σε μία σεζόν στο MLS μετά τη νίκη της με 6-2 επί της φιλοξενούμενης Νιου Ίγκλαντ, για να κλείσει την κανονική περίοδο στο MLS.



Η Ίντερ Μαϊάμι, που έχει ήδη εξασφαλίσει το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής, έφτασε τους 74 βαθμούς με αυτή τη νίκη, ρεκόρ στο MLS (34 συναντήσεις ανά ομάδα) και θα εμφανιστεί ως το φαβορί για τον τίτλο που θα απονεμηθεί στο τέλος των play-off που ξεκινούν την Τετάρτη.



Παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε στον αγώνα μέχρι το 58ο λεπτό, ο Μέσι βοήθησε στο γκολ του Μπέντζαμιν Κρεμάσκι λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο σούπερ σταρ επιθετικός βγήκε από τον πάγκο. Στη συνέχεια, ο Μέσι σημείωσε τα τελευταία τρία γκολ σε διάστημα 12 λεπτών (78’, 81’, 89’).

Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 έχει σκοράρει 20 φορές σε 19 αγώνες της κανονικής περιόδου φέτος, έχοντας επιστρέψει τον Σεπτέμβριο από δίμηνη διακοπή λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Ο Λουίς Σουάρες είχε δύο γκολ (40’, 43’) και δύο ασίστ για την Ίντερ Μαϊάμι που στην αρχή έμεινε πίσω στο σκορ (0-2).

Τόσο ο Μέσι όσο και ο Σουάρες ολοκλήρωσαν την πρώτη τους πλήρη σεζόν στο MLS με 20 γκολ ο καθένας. Ο Μέσι είχε επίσης 16 ασίστ στους 19 αγώνες του στην κανονική περίοδο, ενώ ο Σουάρες συνέβαλε με εννέα ασίστ σε 27 αγώνες.

Ο Λούκα Λανγκόνι (2’) και ο Ντίλαν Μπορερό (34’) σκόραραν για την Νιου Ίγκλαντ, της οποίας η απογοητευτική σεζόν ολοκληρώθηκε με ένα σερί τεσσάρων αγώνων ήττας. Τερμάτισε 14η στην Ανατολική Περιφέρεια των 15 ομάδων.

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Τα «αντάρτικα» νομίσματα σε οκάδες σιτάρι στην «Ελεύθερη Ελλάδα» («Ανταρτόπληκτες περιοχές») το 1944

Πάνω από 4 εκατ. παραπεμπτικά έχουν εκδοθεί σε μία εβδομάδα για τα προγράμματα πρόληψης κατά του καρκίνου

Μητσοτάκης: Έχουμε τα εργαλεία να εντοπίσουμε τους γιατρούς που υπερσυνταγογραφούν - Βάζουμε τέλος στα ανασφάλιστα και επικίνδυνα οχήματα στους δρόμους μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr