Super League 1: Συγκάτοικοι στην κορυφή Άρης και ΠΑΟΚ, ακολουθούν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, μείωσε τη διαφορά ο ΠΑΟ

Super League 1: Συγκάτοικοι στην κορυφή Άρης και ΠΑΟΚ, ακολουθούν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, μείωσε τη διαφορά ο ΠΑΟ

Ο Άρης νίκησε 2-0 την Καλλιθέα και με την τέταρτη σερί νίκη του έπιασε στην κορυφή τον ΠΑΟΚ που έμεινε στο 1-1 στην έδρα της ΑΕΚ - Γκέλα του Ολυμπιακού που ήρθε 2-2 με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ και μείωσε στους πέντε βαθμούς από την κορυφή

super-league-ARTHROU
Για μια ακόμη εβδομάδα το σκηνικό στην κορυφή της Super League 1 άλλαξε.

Ο ΠΑΟΚ ναι μεν έφυγε αλώβητος από την OPAP Arena (για δεύτερη συνεχόμενη φορά), αλλά την ισοπαλία στο ντέρμπι Δικεφάλων εκμεταλλεύτηκε ο εντυπωσιακός Άρης που νίκησε με 2-0 την Athens Kallithea με αποτέλεσμα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια να ισοβαθμούν στην κορυφή οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Νέα εντός έδρας απώλεια για τον Ολυμπιακό που έμεινε στο 2-2 με τον Λεβαδειακό, τεράστιο τρίποντο για τον Παναθηναϊκό που τίμησε τη μνήμη του Μπάλντοκ επικρατώντας με 1-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1
Φοβερό ματς στην OPAP Arena με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, αλλά το 1-1 να διαμορφώνεται μόλις από το 25'

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d50w4gpv273d)

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 16' με τον Μπάμπα, ωστόσο η ΑΕΚ απάντησε με τον Πιερό στο 25'. Από κει και πέρα και οι δύο είχαν καλές στιγμές αλλά όχι κλασικές ευκαιρίες καθώς έκαναν λάθος στην τελική πάσα ή προσπάθεια με το φινάλε του αγώνα να κρύβει μεγάλη ένταση με πρωταγωνιστή τον Ραζβάν Λουτσέσκου.


Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2-2
Το πάθημα με τον Παναιτωλικό (0-0) δεν έγινε μάθημα με τον Ολυμπιακό που την... πάτησε για δεύτερη φορά σε εντός έδρας ματς μετά από διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 2 - 2 | Highlights - Stoiximan Super League - 20/10/2024 | COSMOTE SPORT HD


Μάλιστα σήμερα οι ερυθρόλευκοι έπαθαν μεγαλύτερη ζημιά καθώς ενώ ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα προηγούμενοι με 2-0 πολύ γρήγορα (4' Τσικίνιο, 21' πέναλτι Ελ Κααμπί) δεν πήραν στα σοβαρά τις δύο μεγάλες ευκαιρίες των Βοιωτών (οι γρήγορες αλλαγές του Παπαδόπουλου άλλαξαν την εικόνα της ομάδας του) προς το φινάλε του ημιχρόνου και στις καθυστερήσεις ο Όζμπολτ με πέναλτι μείωσε σε 2-1.

Το σοκ ολοκληρώθηκε στο 57' όταν ο Γιαννιώτας με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-2, το οποίο παρέμεινε ως το τέλος παρά την πίεση που άσκησαν οι ερυθρόλευκοι στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

ΟΦΗ- Παναθηναϊκός 0-1
Ένα τεράστιο διπλό, το πρώτο της σεζόν, για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους πήρε ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο. Μια νίκη αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, τη φανέλα του οποίου σήκωσαν ψηλά οι πράσινοι μετά το γκολ του Τετέ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d50st166d7ux)


Ένα γκολ που ήρθε στο 5', στην πρώτη ουσιαστικά φάση του ματς και αποδείχθηκε αρκετό για τη νίκη. παρόλο που ο ΟΦΗ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε τις δικές του ευκαιρίες (δοκάρι ο Γιουνγκ στο 37') για να ισοφαρίσει.

Στο β' μέρος ο ΠΑΟ διαχειρίστηκε το προβάδισμα του, δεν έδωσε χώρους στον ΟΦΗ και παρόλο που στο φινάλε έπαιξε με φορ τον Νίκα (άρρωστος ο Σπόραρ) πήρε τη νίκη.

Αρης – Athens Kallithea 
Οι κίτρινοι συνεχίζουν το εντυπωσιακό σερί τους και πλέον είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος έστω και στην ισοβαθμία.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 34' και τελικά το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ των γηπεδούχων αποδείχθηκε καθοριστικό στο Β' ημίχρονο όπου ο Άρης  με τα γκολ των Μπράμπετς (65'), Μανού Γκαρθία (88').

Ατρόμητος - Πανσερραϊκός 0-2
H ξέφρενη πορεία του Παναιτωλικού συνεχίστηκε και στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με το αυτογκόλ του Σταυρόπουλου και τη γκολάρα του Μπουζούκη επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου δίνοντας το δικαίωμα στους 600 περίπου οπαδούς της να πανηγυρίσουν έξαλλα την τρίτη συνεχόμενη νίκη της (ενώ είναι αήττητη από τη 2η αγωνιστική).

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές στο Ατρόμητος - Παναιτωλικός 

Βόλος - Πανσερραϊκός 0-1
Ο Βόλος δεν μπορεί να κερδίσει εντός έδρας, ενώ ο Πανσερραϊκός έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα, αμφότερες μακριά από τις Σέρρες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4zy7ajwhatl)

Ο Χουάν Φεράντο στην επιστροφή του στον Βόλο (αυτός οδήγησε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία) είδε τον Μπετανκόρ να βρίσκει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Σαλαζάρ. Στο φινάλε όμως είχαν και την τύχη με το μέρος τους καθώς στο 93' ο Ασεχνούν σημάδεψε το δοκάρι.

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-0 
Ο αγώνας στο «Αθανάσιος Διάκος» θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από τους άτυχους που πλήρωσαν εισιτήριο για να βρεθούν στο γήπεδο και όσους άντεξαν να τον δουν τηλεοπτικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d501cleiiddd)

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε δοκάρι με τον Μακέντα στο 14' και μια καλή στιγμή με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 73' κι αυτό ήταν όλο το ματς!


Tα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής 

Βόλος – Πανσερραϊκός 0-1

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-2

Λαμία – Asteras Aktor 0-0

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2-2

ΟΦΗ- Παναθηναϊκός 0-1

Αρης – Athens Kallithea 

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1.Αρης 17
2.ΠΑΟΚ 17
3. ΑΕΚ 15
4. Ολυμπιακός 15
5.Παναιτωλικός 14

6.Παναθηναϊκός 12
6.ΟΦΗ 11
7. Asteras Aktor 10
9. Ατρόμητος 8
10. Πανσερραϊκός 7
11.Βόλος 7
12.Λαμία 6
13.Αthens Kallithea 5
14.Λεβαδειακός 5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9η)
Σάββατο 26 Οκτωβρίου
17:00, Παναιτωλικός – Βόλος
17:30, Λεβαδειακός – Λαμία
20:00, Πανσερραϊκός – ΑΕΚ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου
17:00, Αsteras Aktor – Ολυμπιακός
18:00, Παναθηναϊκός – Αρης
21:00, ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
21:30, Athens Kallithea – Ατρόμητος


Ειδήσεις σήμερα:

«Παραλήρημα» Τραμπ στην Πενσιλβάνια: Μιλούσε 12 ολόκληρα λεπτά για τα... γεννητικά όργανα του θρύλου του γκολφ, Άρνολντ Πάλμερ

Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του Μετρό Θεσσαλονίκης - Χωρίς οδηγό οι συρμοί, αυξημένα μέτρα ασφαλείας


Το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά - Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης