Basket League: Θρίαμβος με επιστροφή από το -14 για τον Κολοσσό, 82-74 το Λαύριο - Βίντεο

Basket League: Θρίαμβος με επιστροφή από το -14 για τον Κολοσσό, 82-74 το Λαύριο - Βίντεο

Πρώτη νίκη για την ομάδα του Γιώργου Σιγάλα

6347553
Ο Κολοσσός  ύστερα από δύο εκτός έδρας ήττες από τον Πανιώνιοκαι το Μαρούσι, πέτυχε στο Λαύριο επί της τοπικής ομάδας (82-74) την πρώτη νίκη του στην Stoiximan Greek Basketball League της φετινής σεζόν ανατρέποντας το -14 του πρώτου ημιχρόνου (43-29).

Το Λαύριο που παραμένει χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα, κυριάρχησε στα τελευταία έξι λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και με επιμέρους σκορ 17-2 πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με προβάδισμα 14 πόντων (43-29).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d50r27ibsrx5)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d50rlj9slwfl)


Ο Βασίλης Μουράτος με 10 πόντους ήταν ο πρωταγωνιστής των «Μεταλλωρύχων» στο πρώτο μέρος.

Ο Κολοσσός H Hotels Collection μπήκε… μεταμορφωμένος στο δεύτερο ημίχρονο και με εξαιρετική άμυνα και ρυθμό ανέτρεψε το προβάδισμα του Λαυρίου DHI και με επιμέρους σκορ στην τρίτη περίοδο 32-15 έβαλε τις βάσεις της επικράτησης του. Στο τέλος της περιόδου οι «θαλασσί» ήταν μπροστά στο σκορ με 61-58.

Ο Γιάννης Χατζηνικόλας, που πέτυχε στο τρίτο δεκάλεπτο 9 πόντους με ένα τρίποντο, ο Άντριου Γκάουντλοκ ο οποίος στο ίδιο διάστημα σκόραρε 8 πόντους και ο Τάιλερ Νέλσον που πέτυχε δύο τρίποντα στα τελευταία 1’ 33’’ της τρίτης περιόδου ήταν οι πρωταγωνιστές της ανατροπής των φιλοξενούμενων.

Οι «Μεταλλωρύχοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και με τρίποντο του Ταζ Σέρμαν μείωσαν στο καλάθι (67-65) με 4’ και 39’’ να απομένουν για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Δύο τρίποντα του Νέλσον (72-65) 3’ και 27’’ πριν την λήξη και του Ιωσήφ Κολοβέρου (77-69) με 1’ και 38’’ να απομένουν για το τέλος του ματς, ωστόσο, «σφράγισαν» την πρώτη νίκη του Κολοσσού H Hotels στην Stoiximan GBL της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Οι «θαλασσί» δεν έκαναν ούτε ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο και τελείωσαν την συνάντηση με μόλις 5, ενώ είχαν 41% στα τρίποντα με 10/24 σουτ.

Ο Άντριου Γκάουντλοκ με 17 πόντους και 6 ασίστ ήταν συνολικά ο κορυφαίος του Κολοσσού H Hotels Collection.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 43-29, 58-61, 74-82.

Ειδήσεις σήμερα:

«Παραλήρημα» Τραμπ στην Πενσιλβάνια: Μιλούσε 12 ολόκληρα λεπτά για τα... γεννητικά όργανα του θρύλου του γκολφ, Άρνολντ Πάλμερ

Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του Μετρό Θεσσαλονίκης - Χωρίς οδηγό οι συρμοί, αυξημένα μέτρα ασφαλείας


Το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης