Ολυμπιακός: Στην ισοφάριση του Λεβαδειακού δεν μάρκαρε σωστά ούτε ένας παίκτης

Η ομάδα του Πειραιά απώλεσε ξανά βαθμούς στο πρωτάθλημα

Το 2-2 του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη ήταν ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα εντός έδρας στο φετινό Πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να έχουν πρόβλημα στο πώς να αντιμετωπίσουν τον Ζίνι, ο οποίος πήρε το πέναλτι από το Ντόι για το 2-1 και ξεκίνησε τη φάση του 2-2 στο 57'.

Εάν δει κανείς το ξεκίνημα της φάσης λίγο πριν το 57' ο Ροντινέι είναι εκείνος που συγκλίνει προς το κέντρο. Ο Ζίνι χάνει προσωρινά τη μπάλα από τον Μασούρα αλλά οι παίκτες του Λεβαδεικού την ανακτούν για να βγει ο Πεντρόζο στην πλάτη του Βραζιλιάνου ακραίου μπακ.



Ο Πεντρόζο θα κάνει κίνηση προς τα πίσω και θα βγάλει τη σέντρα (και ενώ παρότι ο Ροντινέι τον πρόλαβε δεν μπόρεσε να τον κόψει) με τον Γιαννιώτα να σκοράρει με εξαιρετική κεφαλιά στην πλάτη του Ορτέγα και με τους 2 στόπερ των Πειραιωτών εκτός φάσης. Αυτό το 2-2 ήταν και το τελικό σκορ.



Τη στιγμή του 2-2 στην περιοχή του Ολυμπιακού βρίσκονταν 3 παίκτες και πιο κοντά στη φάση 2 εξ αυτών. Κοινώς κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε σωστά τη φάση από την αρχή ως το τέλος της. Ούτε ένας από το σύνολο του κόουτς Μεντιλίμπαρ. Ένας Μεντιλίμπαρ που εκτός του ότι ανέλαβε την ευθύνη για αυτήν την ισοπαλία είχε ουκ ολίγα παράπονα από τους παίκτες του.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η τραγική ιστορία της Σιρέλ Γκολάν που συγκλονίζει το Ισραήλ: Γλίτωσε τη σφαγή της Χαμάς, αυτοκτόνησε ανήμερα των γενεθλίων της

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο «ορκισμένος εχθρός» του Ερντογάν

1 στους 2 επαγγελματίες δηλώνει τζίρο κάτω από 30.000 ευρώ - Ποια επαγγέλματα δήλωσαν λιγότερα και από πέρυσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr