Ηλιόπουλος: Η συμπεριφορά Λουτσέσκου συνοδεία ψευδοφουσκωτών στο γήπεδο της ΑΕΚ δείχνει την ανησυχία τους για το μέλλον

Η δήλωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά από όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ χθες βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια - «Το καλάμι εύκολα καβαλιέται, αλλά εύκολα μπαίνει και στην σωστή θέση»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος προέβη σε επίσημη δήλωση αντιδρώντας σε όσα συνέβησαν μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης μεταξύ της «Ένωσης» και του ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» με πρωταγωνιστή τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ιδιοκτήτης των «κιτρίνων» έκανε λόγο για «προβοκατόρικη συμπεριφορά με χειρονομίες και ψευτομαγκιές» που δείχνουν ουσιαστικά και το επίπεδο και την παιδεία όσων συμμετείχαν και ασπάζονται όσα συνέβησαν, αλλά παράλληλα και μία πιθανή ανησυχία τους για το μέλλον.
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Ο Αθλητισμός είναι μία μεγάλη Ιδέα που εμπνέει τη νεολαία και χαράζει το μέλλον μας… Η ΑΕΚ είναι η δικιά μας μεγάλη Ιδέα…

Οι ΓΝΗΣΙΕΣ Προσφυγικές Ομάδες έχουν Πολιτισμό, Κουλτούρα και Παιδεία, μέγιστα Αγαθά!

Έχουν επίσης προπονητές που θα πρέπει να προάγουν το «Ευ Αγωνίζεσθαι», να σέβονται τα Ιδανικά και τις βασικές Αρχές, γαλουχώντας τους παίκτες της ομάδας τους προς αυτή την κατεύθυνση!

Ο Λουτσέσκου και όποιο κομμάτι του ΠΑΟΚ (εύχομαι όχι μεγάλο) ασπάζεται τη χθεσινοβραδινή προβοκατόρικη συμπεριφορά με χειρονομίες, ψευτομαγκιές και όλα αυτά συνοδεία ψευδοφουσκωτών στο ΝΑΟ της ΑΕΚ, δείχνουν το επίπεδό τους, την παιδεία τους, τον πολιτισμό, τη νοοτροπία και την κουλτούρα τους. Ίσως φανερώνουν και την ανησυχία και αμηχανία τους για το μέλλον....

Το καλάμι εύκολα καβαλιέται, αλλά το ίδιο εύκολα το Σύμπαν το τοποθετεί στη σωστή θέση! Φαίνεται δυστυχώς ότι «κάποιοι» κρίνουν περισσότερο από τέτοια φαινόμενα παρά από την πραγματικότητα.

Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους…!

Ο ΝΑΟΣ μας η «Αγιά Σοφιά» είναι και θα είναι ο ΝΑΟΣ της μεγάλης ΑΕΚ, της Χριστιανοσύνης, της Ελπίδας και της Νίκης! Με τον Δικέφαλο Αετό που θα κρατά το Σπαθί και το Σταυρό για Πάντα…»
 

H ένταση με τον Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ξέσπασε για ακόμα μια φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τη λήξη του ματς στην OΠΑΠ Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός με το σφύριγμα της λήξης, γύρισε προς τον κόσμο -με τον οποίο κατά τη διάρκεια του αγώνα αρκετές φορές υπήρξε ένταση- και έκανε χειρονομία με τα δύο του χέρια σαν να λέει «μας κλέψατε». Μια σύνηθης κίνηση από τον Λουτσέσκου καθώς συχνά αναφέρεται στο περίφημο πρωτάθλημα του 2018.

Στη συνέχεια κινήθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τη συνοδεία ανθρώπων της ασφαλείας του και, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΚ, κινήθηκε απειλητικά προς τον Έρικ Λαμέλα, ενώ υπήρξε και έντονη συνομιλία με τον Περέιρα. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κινήθηκαν έπειτα προς το μέρος του και η κατάσταση οξύνθηκε ακόμη περισσότερο. Το σκηνικό που ξεκίνησε δίχως αφορμή την στιγμή που οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν αγκαλιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, έσβησε με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Ο κόουτς του Δικέφαλου του Βορρά κατά τη διάρκεια του αγώνα, ξέσπασε στην κάμερα κατά του διαιτητή σε μια μονομαχία του Ότο με τον Πήλιο, βλέποντας την κίτρινη κάρτα αλλά δεν έμεινε σ' αυτό.








Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έκανε δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα. 


Ειδήσεις σήμερα:

Η τραγική ιστορία της Σιρέλ Γκολάν που συγκλονίζει το Ισραήλ: Γλίτωσε τη σφαγή της Χαμάς, αυτοκτόνησε ανήμερα των γενεθλίων της

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο «ορκισμένος εχθρός» του Ερντογάν

1 στους 2 επαγγελματίες δηλώνει τζίρο κάτω από 30.000 ευρώ - Ποια επαγγέλματα δήλωσαν λιγότερα και από πέρυσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr