ΠΑΟΚ: Απόλυτη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στον Λουτσέσκου και απάντηση στον Ηλιόπουλο για την προσφυγιά

ΠΑΟΚ: Απόλυτη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στον Λουτσέσκου και απάντηση στον Ηλιόπουλο για την προσφυγιά

Ο Ιβάν Σαββίδης στη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τα στελέχη του ΠΑΟΚ ζήτησε τη στήριξη όλου του οργανισμού στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την στοχοποίηση που δέχεται, ενώ ο πρόεδρος του Δικεφάλου απάντησε με δηκτικό τρόπο στην ανακοίνωση του Μάριου Ηλιόπουλου

Ivan_Razvan
Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι των Δικεφάλων καλά κρατεί...

Μετά την πρωινή ανακοίνωση του Μάριου Ηλιόπουλου, κι αφού προηγήθηκε η καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τα στελέχη της ΠΑΕ (όπου ενημερώθηκε για την ένταση στο φινάλε και γενικά όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα), ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κάνοντας λόγο για «ανησυχητικά αυξανόμενη αυθαίρετη βία της Αστυνομίας που ξεκινάει από το γήπεδο της Τούμπας και καταλήγει σε επιθέσεις σε εκπροσώπους της ομάδας».

Ο κ. Σαββίδης δεν έκρυψε την στεναχώρια του για όσα ακολούθησαν της λήξης του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια και όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζήτησε να ετοιμαστεί καταγγελία προς τον υπουργό προστασίας του πολίτη με αφορμή τα περιστατικά τα οποία σημειώθηκαν χθες στην OPAP Αρένα με στελέχη της ομάδας και της Αστυνομίας.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ζήτησε να στηριχθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου «από την επίμονη στοχοποίησή του, τις επιθέσεις που δέχεται επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως χαρακτηριστικά είπε και ξεκαθάρισε πως «τη συμπεριφορά του δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανείς αντίπαλος υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής».

Κλείσιμο
Ο Ιβάν Σαββίδης δε θέλησε να απαντήσει στον Μάριο Ηλιόπουλο, με επίσημη τοποθέτηση ή ανακοίνωση, είναι απαρέγκλιτος κανόνας του να μην απαντάει σε ιδιοκτήτες ομάδων.

Ωστόσο για την δήλωση του κ. Ηλιόπουλου τόνισε ότι είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε το χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή.

Επίσης, όπως τόνισε, «βασικά χαρακτηριστικά των προσφύγων είναι η μνήμη και η δυνατότητα να γυρίζουν σελίδα και να μεγαλουργούν από την αρχή. Εμείς ζούμε και με τις δυο βασικές αυτές αρχές».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ζητά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της

Νίκαια: Επεισοδιακή καταδίωξη με αυτοκίνητο να καταλήγει σε σταθμευμένα οχήματα – Δείτε φωτογραφίες

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτά είναι τα γραφεία που νοίκιασε για τους εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης