Ο Ντιέγκο Φορλάν σε ηλικία 45 ετών θα αγωνιστεί σε τουρνουά τένις

Ο Ντιέγκο Φορλάν σε ηλικία 45 ετών θα αγωνιστεί σε τουρνουά τένις

Ο παλαίμαχος Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, έξι χρόνια αφότου κρέμασε τα παπούτσια του, θα αγωνιστεί σε επίσημο τουρνουά της ATP

Forlan
Σε συλλογικό επίπεδο αγωνίστηκε 525 φορές σε 10 ομάδες και 9 διαφορετικές χώρες, πετυχαίνοντας 22 γκολ και κατακτώντας δύο φορές τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ (χρυσό παπούτσι) στην Ευρώπη, ενώ με την Εθνική Ουρουγουάης σε 112 συμμετοχές είχε 36 γκολ με κορυφαία στιγμή τον ημιτελικό του Μουντιάλ 2010.

Ο Ντιέγκο Φορλάν με εξαίρεση το πέρασμα του από τη Γιουνάιτεντ ήταν ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και μεγάλος λάτρης του τένις (και του γκολφ).

Κλείσιμο

Και από τη στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια του έπιασε τη ρακέτα συμμετέχοντας σε διάφορα τουρνουά στην πατρίδα του, αλλά και στο ITF World Tennis Master Tour (τη διοργάνωση της διεθνούς ομοσπονδίας για τους ηλικίας 30+ αθλητές).

Ωστόσο τώρα ήρθε η στιγμή για τη μεγάλη πρόκληση καθώς θα συμμετάσχει σε επίσημο τουρνουά της ATP.



Ναι μεν πρόκειται για το Challenger (η χαμηλότερη βαθμίδα των διοργανώσεων της ATP), αλλά και μόνο το γεγονός ότι το κάνει σε ηλικία 45 ετών λέει πολλά.

Ο Φορλάν με συμπαίκτη τον Αργεντινό Φεντερίκο Κορία (32 χρονών) θα αγωνιστεί στο διπλό και η παρουσία του έχει δημιουργήσει τεράστιο ενδιαφέρον με τον κόσμο να αναμένεται να γεμίσει τις κερκίδες.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη για διαφθορά ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα

Ισραήλ: Εξαρθρώθηκε δίκτυο κατασκόπων του Ιράν - Είχε εκτελέσει 600 επιχειρήσεις μέσα σε δύο χρόνια

Χριστιάνα Κατσιέρη: Aπό το Μy Style Rocks στα Μις Υφήλιος 2024 - Ποια είναι η καλλονή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης