Παναθηναϊκός: Η EuroLeague απέρριψε την ένσταση για το παιχνίδι με την Παρί

Παναθηναϊκός: Η EuroLeague απέρριψε την ένσταση για το παιχνίδι με την Παρί

Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για μια φάση στα 3:42 πριν από τη λήξη του αγώνα, όταν ο Εργκίν Αταμάν χρεώθηκε με τεχνική ποινή και ακολούθως ο Κέντρικ Ναν με αντιαθλητικό φάουλ στον Λεοπόλντ Καβαλιέ

6342063
Το πειθαρχικό όργανο της EuroLeague Basketball ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης 22/10 ότι η ένσταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος του αγώνα με την Παρί για την 3η αγωνιστική της EuroLeague (84-80) απορρίφθηκε.

Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση που εκτυλίχθηκε στα 3:42 πριν από τη λήξη του αγώνα, όταν ο Εργκίν Αταμάν χρεώθηκε με τεχνική ποινή και ακολούθως ο Κέντρικ Ναν με αντιαθλητικό φάουλ στον Λεοπόλντ Καβαλιέ.

Ο Αταμάν είχε παραπονεθεί για φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του Ντίνου Μήτογλου και χρεώθηκε με τεχνική ποινή, με την Παρί να κλέβει την μπάλα και να φεύγει στον αιφνιδιασμό. Ο Καβαλιέ κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ από τον Ναν, με τους διαιτητές να δίνουν τρεις βολές στους Γάλλους (μία για την τεχνική ποινή στον Αταμάν και δύο για το αντιαθλητικό του Ναν).

Ο Καβαλιέρ τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Γιαντούνεν, που έκανε το 2/2, ενώ ο Χίφι έβαλε τη βολή της τεχνικής και έτσι διαμορφώθηκε το 78-68.

Ειδήσεις σήμερα:

Η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών Μάτσα - Κεφαλογιάννη σημείο προς σημείο - Τι ζητούσε και τι πήρε ο κάθε γονιός

O Τραμπ θέλει τον Κατσιματίδη υποψήφιο δήμαρχο Νέας Υόρκης απέναντι στον Ερικ Ανταμς που έπαιρνε τα «δωράκια» από την Τουρκία

Airbnb: Φορολογικά έσοδα 830 εκατ. ευρώ από τη βραχυχρόνια μίσθωση - Τι είπε ο Πιτσιλής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης