Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επαφές με Τσάβι αποκαλύπτουν οι Άγγλοι - Οι υποψήφιοι σε περίπτωση απόλυσης του Τεν Χάγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επαφές με Τσάβι αποκαλύπτουν οι Άγγλοι - Οι υποψήφιοι σε περίπτωση απόλυσης του Τεν Χάγκ

Ο Τσάβι Ερνάντες φαίνεται να είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που αποφασιστεί η λύση της συνεργασίας με τον Έρικ τεν Χαγκ - Παράγοντες της ομάδας έχουν έρθει σε επαφή με τον Ισπανό τεχνικό, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει ανοιχτός σε προτάσεις από το εξωτερικό

26823918

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, εμφανίζεται ως πιθανός στόχος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που η ομάδα αποφασίσει να απολύσει τον Έρικ τεν Χαγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Mail Sport, μεσολαβητές έχουν επικοινωνήσει με τον Τσάβι δύο φορές τους τελευταίους μήνες.

Μια τετραμελής αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Ομάρ Μπεράντα, ταξίδεψε στη Βαρκελώνη την περασμένη Πέμπτη, ενισχύοντας τα σενάρια για πιθανή συνάντηση. Ωστόσο, πηγές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρουν ότι έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συναντήσεις υψηλού επιπέδου στην καταλανική πρωτεύουσα το τελευταίο διάστημα, καθώς ο συνιδιοκτήτης Σερ Τζιμ Ράτκλιφ βρέθηκε εκεί για να στηρίξει την ομάδα ιστιοπλοΐας Ineos Britannia στη μάχη τους με τη Νέα Ζηλανδία για το America’s Cup.

Επίσης, ο Τσάβι έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να προπονήσει ξανά στην Ισπανία και είναι διαθέσιμος για άλλες προτάσεις. Ωστόσο, οι πηγές της Γιουνάιτεντ δηλώνουν πως ο Τεν Χαγκ παραμένει ο προπονητής της ομάδας και δεν υπάρχει σχέδιο για αλλαγή, καθώς προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο Europa League.

Με τον Τόμας Τούχελ να υπογράφει συμβόλαιο για να γίνει ο επόμενος προπονητής της εθνικής Αγγλίας στις 8 Οκτωβρίου, δύο ημέρες πριν ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποκλείσει την πιθανότητα επιστροφής του στον πάγκο για έναν ακόμη χρόνο, οι επιλογές για τη Γιουνάιτεντ θα είναι ακόμη πιο περιορισμένες αν απολύσουν τώρα τον Τεν Χαγκ.

Εκτός από τον Τσάβι, υποψήφιοι για τη θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσαν να είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ, προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, και ο πρώην προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, αν και ο Αμορίμ φαίνεται να προορίζεται για τη θέση του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Ασταμάτητο σφυροκόπημα από το Ισραήλ στη Βηρυτό

O Τραμπ θέλει τον Κατσιματίδη υποψήφιο δήμαρχο Νέας Υόρκης απέναντι στον Ερικ Ανταμς που έπαιρνε τα «δωράκια» από την Τουρκία

Airbnb: Φορολογικά έσοδα 830 εκατ. ευρώ από τη βραχυχρόνια μίσθωση - Τι είπε ο Πιτσιλής

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης