Με πτήση τσάρτερ ο Παναθηναϊκός στο Λονδίνο για την κηδεία του Μπάλντοκ, αποκαλύπτουν οι Άγγλοι

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Γιάννης Αλαφούζος, σκέφτεται να ναυλώσει πτήση τσάρτερ ώστε η ομάδα και το προσωπικό του Παναθηναϊκού να μεταβεί στην Αγγλία για την κηδεία του Τζόρτζ Μπάλντοκ

Το ενδεχόμενο να ναυλώσει πτήση τσάρτερ ώστε η ομάδα και το προσωπικό του Παναθηναϊκού να μεταβεί στην Αγγλία για την κηδεία του Τζόρτζ Μπάλντοκ σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η κηδεία του 31χρονου ποδοσφαιριστή θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου ενώ η ΕΠΟ έχει κάνει δεκτό το αίτημα των «πρασίνων» να αναβληθεί ο αγώνας με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένος την ίδια ημέρα με την τελετή.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Γιάννης Αλαφούζος εξετάζει επίσης τον τρόπους για να στηρίξει την οικογένεια του Μπάλντοκ και ένας απ’ αυτούς πιθανόν να είναι η τήρηση του τριετούς συμβολαίου που είχε η ομάδα με τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή.



Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Ασταμάτητο σφυροκόπημα από το Ισραήλ στη Βηρυτό

O Τραμπ θέλει τον Κατσιματίδη υποψήφιο δήμαρχο Νέας Υόρκης απέναντι στον Ερικ Ανταμς που έπαιρνε τα «δωράκια» από την Τουρκία

Airbnb: Φορολογικά έσοδα 830 εκατ. ευρώ από τη βραχυχρόνια μίσθωση - Τι είπε ο Πιτσιλής

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr