Champions League: Η Λίβερπουλ πέρασε κι από την Λειψία, τεράστια διπλά Φέγενορντ και Λιλ - Δείτε τα γκολ

Η Λίβερπουλ έκανε το 3Χ3 επικρατώντας 1-0 στην έδρα της Λειψίας - Φέγενορντ και Λιλ νίκησαν με 3-1 Μπενφίκα και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα - Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς: Μάντσεστερ Σίτι - Σπάρτα Πράγας 5-0, Σάλτσμπουργκ - Ντίναμο 0-2, Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ 0-1

Η σύνθεση των σημερινών ζευγαριών προδιαθέτει για μια νέα καταιγίδα από γκολ (27 σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης) στο φινάλε της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.

Η Λίβερπουλ θέλει να κάνει το 3χ3, αλλά θα έχει δύσκολο έργο στη Λειψία με τους Γερμανούς μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γιουβέντους (αν και κέρδιζαν 2-1 και είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα) να έχουν πλέον μια σχετική πίεση.



Πιο εύκολο έργο για τη Σίτι η οποία υποδέχεται τη Σπάρτα Πράγας με τους Τσέχους πάντως να έχουν ίδιο ρεκόρ με τους Πολίτες (1 νίκη, 1 ισοπαλία).

Μάλιστα η Σίτι αν δεν χάσει σήμερα θα πανηγυρίσει ένα ακόμη ρεκόρ, το οποίο κατείχε η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι έμειναν αήττητοι σε 25 αγώνες (από τον Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Μάιο του 2009 στο Champions League), επίδοση που ισοφάρισε η Σίτι (με 17 νίκες και 8 ισοπαλίες) στη Μπρατισλάβα.



Σπουδαίο ματς και στη Λισαβόνα μεταξύ δύο φουλ επιθετικών ομάδων όπως είναι η Μπενφίκα και η Φέγενορντ. Οι αετοί της Λισαβόνας με τον Βαγγέλη Παυλίδη σε εξαιρετική φόρμα θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους και οι Ολλανδοί ψάχνουν μια δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη που θα τους βάλει γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

Τέλος στη Μαδρίτη η Ατλέτικο μετά τη συντριβή στην έδρα της Μπενφίκα ψάχνει άμεση επιστροφή στις νίκες υποδεχόμενη τη Λιλ, με τη γαλλική ομάδα όμως τη 2η αγωνιστική να έχει πανηγυρίσει την τεράστια νίκη επί της Ρεάλ.

Το σημερινό (23/10) πρόγραμμα, τα χθεσινά (22/10) αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στην League Phase και η βαθμολογία του Champions League:

Τετάρτη 23/10

19:45 Αταλάντα - Σέλτικ

19:45 Μπρεστ - Λεβερκούζεν

22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Σπάρτα Πράγας

22:00 Λειψία - Λίβερπουλ

22:00 Μπαρτσελόνα - Μπάγερν

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης- Λιλ

22:00 Μπενφίκα - Φέγενορντ

22:00 Ζάλτσμπουργκ - Ντίναμο

22:00 Γιουνγκ Μπόις - Ίντερ

Οι ημερομηνίες της League Phase

1η αγωνιστική: 17-19 Σεπτεμβρίου


2η αγωνιστική: 1-2 Οκτωβρίου



3η αγωνιστική: 22-23 Οκτωβρίου



4η αγωνιστική: 5-6 Νοεμβρίου



5η αγωνιστική: 26-27 Νοεμβρίου



6η αγωνιστική: 10-11 Δεκεμβρίου



7η αγωνιστική: 21-22 Ιανουαρίου



8η αγωνιστική: 29 Ιανουαρίου



* Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-8 στην ενιαία βαθμολογία, θα προκριθούν στις «16», ενώ οι ομάδες των θέσεων 9-24 θα παίξουν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες playoffs. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνονται στις έδρες των ομάδων 17-24 και οι ρεβάνς στις έδρες των ομάδων 9-16.


Οι τελευταίες 12 ομάδες δεν θα συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

O Ομπάμα ραπάρει στίχους του «Lose Yourself» μπροστά στον Eminem σε συγκέντρωση της Χάρις - Δείτε βίντεο

Μία στις τρεις αποβολές μαθητών για χρήση κινητών στα σχολεία είναι στην Αττική

Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή τον κλείδωσε έξω όταν άργησε να επιστρέψει από βραδινή έξοδο στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr