Παιδάκι ζήτησε από τον Μέσι να πανηγυρίσει χορεύοντας κι ο Αργεντινός το ρώτησε άμα είναι... τρελό - Δείτε βίντεο

Παιδάκι ζήτησε από τον Μέσι να πανηγυρίσει χορεύοντας κι ο Αργεντινός το ρώτησε άμα είναι... τρελό - Δείτε βίντεο

«Τι είναι αυτό; Είσαι τρελός;»

messi-fan-request-dance
Μια υπέροχη στιγμή ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και έναν μικρό θαυμαστή του ήρθε τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας.

Ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας οκτώ φορές βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής, όταν ένας πιτσιρικάς του ζήτησε μια μικρή χάρη, που δεν ήταν άλλη από το να πανηγυρίσει με έναν τρόπο που θα του υποδείκνυε.

Ο Μέσι δέχθηκε το αίτημα του μικρού και στη συνέχεια ο δεύτερος του έδειξε τη φιγούρα με την οποία θα ήθελε να του αφιερώσει το γκολ. «Τι είναι αυτό; Είσαι τρελός;», του απάντησε ο Μέσι εμφανώς ξαφνιασμένος, με τον πατέρα του μικρού να ξεσπάει σε γέλια.

Κλείσιμο


Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε να πανηγυρίζει κατ' αυτόν τον τρόπο, ειδικά από τη στιγμή που η πιο... καυτή του χορευτική φιγούρα εντός γηπέδων (χωρίς... τη μπάλα στα πόδια) ήταν η κάτωθι.

Messi Dance 🕺🐐😂


Επόμενο ματς του Μέσι είναι (αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν είναι στην αποστολή) αυτό της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ στις 03:30 ξημερώματα Σαββάτου και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν έστω θα το δοκιμάσει σε περίπτωση που βρει δίχτυα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης