Champions League: Μετά τον Τζόλη και ο Τσιμίκας MVP σε αγώνα της κορυφαίας διοργάνωσης - «Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα»

O Κώστας Τσιμίκας ήταν MVP στον αγώνα της Λειψίας με τη Λίβερπουλ

Στην 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε και ήταν ο MVP του αγώνα της Κλαμπ Μπριζ με την Στουρμ Γκρατς. Στην 3η αγωνιστική άλλος ένας Έλληνας κερδίζει το βραβείο του MVP. 

Ο λόγος για τον Κώστα Τσιμίκα. Ο διεθνής Έλληνας μπακ της Λίβερπουλ έκανε σπουδαία εμφάνιση στον αγώνα με τη Λειψία στη Γερμανία με τους Reds να φεύγουν από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. 



Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε βασικός και έπαιξε για 75'.  Έβγαλε τη σέντρα στη φάση που προήλθε το γκολ του Νούνιες που χώρισε τις δυο ομάδες και έκρινε την τρίτη νίκη της ομάδας του Άρνε Σλοτ σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ θα μπορούσε να είχε ασίστ στην κεφαλιά του Φαν Ντάικ που έβγαλε εντυπωσιακά ο Γκουλάτσι.



Ο 28χρονος ακραίος φουλ μπακ τελείωσε το ματς με τρία κλεψίματα, 54/57 μεταβιβάσεις, δυο πάσες - κλειδιά, 1/1 ντρίμπλα, 2/4 μονομαχίες εδάφους και 5/7 μακρινές μπαλιές.

Μετά τον αγώνα μίλησε για τους στόχους της ομάδας του: «Φυσικά είμαστε ενθουσιασμένοι με το ξεκίνημα που κάναμε στη σεζόν. Όλοι αμύνονται, όλοι επιτίθενται και όλοι θέλουν να κάνουν ακόμη περισσότερα. Είμαστε πεινασμένοι για περισσότερα. Ακόμα και για κάθε παιχνίδι τώρα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, αλλά η ομάδα πρέπει να δείξει και να ακολουθήσει το πλάνο να είναι 100% συγκεντρωμένη κάθε φορά και να δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

Νομίζω ότι αμυνόμαστε όλοι μαζί. Ένας από τους στόχους του νέου προπονητή είναι ότι μας ζητάει να αμυνθούμε όλοι μαζί ως μονάδα, ως ομάδα. Νομίζω λοιπόν ότι αυτό είναι το σημαντικό. Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ. Σε κάθε παιχνίδι αμυνόμαστε όλοι μαζί και αυτό θέλουμε να βλέπουμε.

Νομίζω ότι θα πάμε στην Άρσεναλ για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά το παίρνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για νίκες-δηλώσεις, αλλά οι στόχοι μας από την αρχή της σεζόν είναι ότι θέλαμε να κερδίσουμε τα πάντα».



Ειδήσεις σήμερα:

Ο πρώτος... influencer γάτος στην Ελλάδα είναι από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και σαρώνει στα social media

Times: Η διαρροή διαβαθμισμένων εγγράφων «πάγωσε» την επίθεση - απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν


Πώς ξεσκεπάστηκαν οι ιερείς που ξέπλεναν μαύρο χρήμα σε νυχτερινά κέντρα στην Πελοπόννησο - Δεν έχουμε ενημέρωση, λέει η Καθολική Εκκλησία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr