Conference League: «Μίλησε» η διαφορά ποιότητας, 4-1 η Τσέλσι τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ - Δείτε τα γκολ

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, η Τσέλσι έφτασε στο 4-0 στο 59' με 2 γκολ του Φέλιξ και από ένα των Μούντρικ, Ενκουκού - Μείωσε σε 4-1 ο Πελίστρι στο 69' για τον Παναθηναϊκό

Η στιγμή για το πρώτο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League έφτασε, αλλά σίγουρα η γιορτή που θα περίμεναν όλοι (όταν έγινε γνωστό το πρόγραμμα που έφερε την Τσέλσι ως αντίπαλο) δεν θα είναι η ίδια καθώς η απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν έχει ξεπεραστεί από την πράσινη οικογένεια.

Δεδομένου ότι αυτό είναι και το πρώτο εντός έδρας ματς για τον Παναθηναϊκό μετά τα τραγικά γεγονότα της 9ης Οκτωβρίου η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θα είναι αρκετά βαριά (με τους πράσινους να έχουν ετοιμάσει αρκετά πράγματα για να τιμήσουν τη μνήμη του).



Η ενδεκάδα του ΠΑΟ 

Ντραγκόφσκι, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τσέριν, Μαξίμοβιτς, Ουναϊ, Πελίστρι, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ

Η ενδεκάδα της Τσέλσι 

Γιόργκενσεν, Ρενάτο Βέιγκα, Ντισασί, Μπαντιάσιλε, Κουκουρέγια, Πέδρο Νέτο, Έντσο Φερνάντες, Ντιούσμπερι-Χολ, Μούντρικ, Ζοάο Φέλιξ, Ενκουκού.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί ένα ματς με την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, που είναι χωρίς αμφιβολία η Τσέλσι κι ενώ ακολουθεί την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Κι αυτό το γεγονός οδηγεί τον Αλόνσο στη σκέψη αλλαγών με τους Αράο, Τετέ, Μπακασέτα να είναι πιθανό να βρίσκονται στον πάγκο.

Ο Ουρουγουανός θα έχει ενισχυμένη μεσαία γραμμή (Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουναΐ οι βασικοί υποψήφιοι) ενώ πιθανότητες να επιστρέψει στο βασικό σχήμα έχει και ο Βαγιαννίδης.

«Γνωρίζουμε πως είναι ένας δύσκολος αγώνας αλλά έχουμε τις δυνατότητες για να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες μας. Ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε καλοί τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά», σχολίασε την παραμονή του αγώνα ο Ντιέγκο Αλόνσο, ενώ ο Έντσο Μαρέσκα (που άφησε εκτός αποστολής τους Καϊσέδο, Τζάκσον, Κόλγουιλ, Γκουστό και Τζέιμς, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Πάλμερ, Τσίλγουελ, Φοφανά και Λάβια.) τόνισε από την πλευρά του: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, είδα πολλά παιχνίδια. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι από την Ιταλία, ξέρω πως η ατμόσφαιρα στα γήπεδα μοιάζει πολύ στην Ελλάδα».

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι, η επιτροπή διαιτησίας της UEFA όρισε τον 35χρονο Πορτογάλο ρέφερι, Αντόνιο Νόμπρε (Α’ Κατηγορίας). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο, Νέλσον Περέιρα, 4ος ο Γκουστάβο Κορέια. Στο VAR ορίστηκαν οι Αντρέ Ναρκίσο, Έλντερ Μαλιέιρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Καθολική Εκκλησία Ελλάδος: Η Επισκοπή Σύρου στο επίκεντρο του σκανδάλου με το ξέπλυμα χρήματος

Έλεν Λιούις: «Εγώ διαλέγω ηθοποιούς για τον Σκορσέζε και τον Σπίλμπεργκ»

Καρκίνος παχέος εντέρου: Έχουν διατεθεί 130.000 self test από τα φαρμακεία - Τα 1.000 βγήκαν θετικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr