Europa League Live: ΠΑΟΚ - Πλζεν 2-2: Ξύπνησε αργά, αλλά έσωσε τον βαθμό - Δείτε τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστο στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω με δύο γκολ - Οι αλλαγές μετά το 65' και η αποβολή του Ντουέ άλλαξαν τον αγώνα, με τον Δικέφαλο να πετυχαίνει δύο γκολ με Τισουντάλι (84') και Μπάμπα (90'+2')

Αλλιώς τα φανταζόταν όταν ξεκινούσαν την περιπέτεια τους στη League Phase του Europa League οι πρωταθλητές Ελλάδας και αλλιώς εξελίσσονται τα πράγματα.

Κι αν η ήττα της πρεμιέρας στην έδρα της Γαλατάσαραϊ ήταν εντός προγράμματος, η εντός έδρας ήττα από τη Στεάουα στην Τούμπα έβαλε τον ΠΑΟΚ σε μπελάδες και μετέτρεψε το σημερινό ματς με τη Βικτόρια Πλζεν σε πρόωρο τελικό.

«Το αποτέλεσμα και κυρίως η εμφάνιση στον αγώνα με την ΑΕΚ μας έδωσε αυτοπεποίθηση και έδειξε ότι σαν γκρουπ είμαστε στο σωστό δρόμο», είπε χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπληρώνοντας όμως: «… σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι γιατί απέναντι μας έχουμε έναν πολύ έμπειρο και καλό αντίπαλο».

Οι Τσέχοι επίσης δεν έχουν νίκη, αλλά μετρούν δύο ισοπαλίες με τη δεύτερη να είναι ένα επικό 3-3 στη Φρανκφούρτη όπου έχαναν με 3-1.

Η Πλζεν είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος της και στο -7 από την πρωτοπόρο Σλάβια, ενώ ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Ρικαρντίνιο, Σλόντσικ.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ εκτός είναι ο Σορετίρε και ο Μπάμπα επίσης θα πάρει ανάσες.

Διαιτητής: Ουρς Σνάιντερ (Ελβετία)

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Ότο, Καμαρά, Μπακαγιόκο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Μπράντον.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (Μίροσλαβ Κούμπεκ): Γέντλικα, Γέμελκα, Ντουέ, Χράνατς, Χάβελ, Κόπιτς, Σουλτς, Κάλβατς, Τσερβ, Αντού, Βασούλιν.


Ειδήσεις σήμερα:

Καθολική Εκκλησία Ελλάδος: Η Επισκοπή Σύρου στο επίκεντρο του σκανδάλου με το ξέπλυμα χρήματος

Έλεν Λιούις: «Εγώ διαλέγω ηθοποιούς για τον Σκορσέζε και τον Σπίλμπεργκ»

Καρκίνος παχέος εντέρου: Έχουν διατεθεί 130.000 self test από τα φαρμακεία - Τα 1.000 βγήκαν θετικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr