Έκανε την επιλογή του ο Αγκουέρο: Στο top-3 του κόσμου ο Βινίσιους αλλά είμαι με τον Γιαμάλ

Ο Σέρχιο Αγκουέρο μίλησε για τα ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα και αποθέωσε τον Λαμίν Γιαμάλ

Το Σάββατο (22:00) η Ρεάλ υποδέχεται στη Μαδρίτη την Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι της La Liga και όπως είναι φυσικά όλα τα φώτα θα είναι... στραμμένα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. 

Η Ρεάλ κέρδισε στο Champions League με 5-2 τη Ντόρτμουντ και μια ημέρα μετά η Μπαρτσελόνα με 4-1 την Μπάγερν Μονάχου. Όλοι περιμένουν να δουν τον Γιαμάλ απέναντι στον Βινίσιους, το πρώτο ελ κλάσικο του Εμπαπέ και τον Λεβαντόφσκι. 

Το παιχνίδι περιμένει πως και πως και ο Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο μίλησε στην «Mundo Deportivo» για τα πρόσωπα του ντέρμπι και αποθέωσε τον Λαμίν Γιαμάλ. 

«Όταν με ρώτησαν πριν χρόνια εάν προτιμούσα τον Μέσι ή τον Κριστιάνο, πάντα έλεγα τον Μέσι λόγω του ρυθμού και γιατί είχε μεγαλύτερη παρουσία σε κάθε παιχνίδι» είπε αρχικά ο Αγκουέρο και κλήθηκε να απαντήσει ποιος είναι καλύτερος, ο Βινίσιους ή ο Γιαμάλ: «Είναι και οι δύο σπουδαίοι παίκτες, αλλά μου αρέσει πολύ περισσότερο ο Λαμίν». 

Εν συνεχεία εξήγησε τον λόγο: «Ο Λαμίν έχει πολλά περισσότερα πράγματα από τον Βινίσιους, αν κι ο δεύτερος έχει μεγαλύτερη εμπειρία. 

Ο Βινίσιους είναι στο top-3 παγκοσμίως αλλά λόγω ηλικίας και ταλέντου προτιμώ περισσότερο τον Λαμίν. Αν ήταν στο χέρι μου, θα είχα έναν σε κάθε πλευρά της ομάδας μου και θα άφηνα τον αντίπαλο να προσευχηθεί.Είναι όπως όταν ο Μέσι και ο Νεϊμάρ ήταν μαζί. Ο Βινίσιους έχει τώρα τον Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι περισσότερο «9» και δεν έχει το ίδιο ταλέντο με τον Βινίσιους. 

Ο Γιαμάλ αν και μικρός όταν τον βλέπεις να παίζει νομίζεις ότι είναι 26 ή 28 ετών». 

Ο Αγκουέρο αναφέρθηκε και στον Λεβαντόφσκι ο οποίος έχει... κολλήσει εξαιρετικά με τα πιτσιρίκια της Μπαρτσελόνα και κάνει σπουδαία σεζόν: «Ο Λεβαντόφσκι θα μπορούσε να παίζει μέχρι τα 42 ή τα 43 του. Δεν θα έχει την ευκινησία που είχε, αλλά είναι αρκετά κινητικός για να πετύχει πολλά γκολ. Φαίνεται καλός.

Θα συνεχίσει να σκοράρει, ειδικά στην Μπαρτσελόνα, όπου πάντα υπάρχουν ευκαιρίες. Ο επιθετικός πρέπει να είναι μέσα στην περιοχή και να είναι έξυπνος. Σήμερα δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Οι περισσότεροι φροντίζουν τον εαυτό τους, εκτός από εμένα, που μερικές φορές τρώω ένα χάμπουργκερ».



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης πήγε σε φαρμακείο για να πάρει self test για τον καρκίνο του παχέος εντέρου - Δείτε το βίντεο

Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση με τους 5 νεκρούς στην Άγκυρα


Μασκ και Πούτιν μιλούν συχνά στο τηλέφωνο, αποκαλύπτει η Wall Street Journal - Τι λένε στις μυστικές τους συζητήσεις;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr