Το κρύο αστείο του Τσιμίκα, που «έλιωσε» τον Αλεξάντερ-Άρνολντ - Δείτε βίντεο

Το κρύο αστείο του Τσιμίκα, που «έλιωσε» τον Αλεξάντερ-Άρνολντ - Δείτε βίντεο

Ο Greek Scouser αντικαθιστά τον Άντι Ρόμπερτσον και στον χαβαλέ

tsimikas
Σε καλή διάθεση πριν από το ματς κόντρα στη Λειψία για το UEFA Champions League, στο οποίο μάλιστα αναδείχθηκε MVP, ήταν ο Κώστας Τσιμίκας.

Ή αλλιώς ένας από τους μεγαλύτερους... χαβαλέδες στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ, που δείχνει να αποτελεί έναν επάξιο αντικαταστάτη του Άντι Ρόμπερτσον τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας των «κόκκινων» αλλά και στο χιούμορ.

Αυτό φαίνεται και από το βίντεο που δημοσίευσε ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, με τον «Greek Scouser» να δείχνει αντανακλαστικά κωμικού μετά από μια παρατήρηση κατά τη βόλτα της ομάδας σε ζωολογικό κήπο.

«Εκεί έχουν ύαινες», είπε ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (στα αγγλικά «hyenas there») οπότε ο «Τσίμι» προχώρησε σε ένα ποδοσφαιρικό λογοπαίγνιο, αποδεικνύοντας -ίσως- πως θα έκανε... καριέρα και ως αθλητικός συντάκτης.

Κλείσιμο
Το «αΐναζ» έφερε στο μυαλό του Τσιμίκα τον αντίπαλο Όλα Αΐνα, οπότε ο Έλληνας διεθνής γυρνάει και λέει: «Αΐνα. Ο Αΐνα είναι ο επιθ… ο δεξιός μπακ της Νότιγχαμ Φόρεστ, έτσι δεν είναι; Αΐνα».

Τότε ο ΤΑΑ, ο οποίος έχει ακούσει κι έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια από τον Ρόμπερτσον τόσο στις κοινές τους στιγμές στο ποδόσφαιρο όσο και στην εκπομπή Wingmen, γύρισε γελώντας προς το μέρος του, δίνοντάς του «respect» για το λογοπαίγνιο.

@liverpoolfc

A trip to the zoo before our win in Leipzig 🦁 #lfc #liverpool

♬ original sound - Liverpool FC
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης