Basket League: Με buzzer beater Γούντμπερι ο Άρης 85-84 τον Κολοσσό στη Ρόδο - Βίντεο

 Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους «κίτρινους» που βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 2-2 ενώ η ομάδα της Ρόδου υποχώρησε το 1-3

Ο Άρης  έφυγε νικητής από το κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο με καλάθι του Γούντμπερι στο φινάλε.

Αγώνας για... γερά νεύρα στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο, εκεί που ο Άρης κατάφερε να επιστρέψει από το -19 και με καλάθι του Γούντμπερι στο φινάλε, να επικρατήσει του Κολοσσού με 85-84 για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους «κίτρινους» που βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 2-2 ενώ η ομάδα της Ρόδου υποχώρησε το 1-3.





Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο χτίζοντας διψήφιες διαφοράς και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με 43-28, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έφτασε και στο +19 με τον Νέλσον να ευστοχεί σε δύο σερί τρίποντα και να κάνει το σκορ 49-30. Με τον ΝτεΤζούλιους όμως να σημειώνει 12 πόντους στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι ροκάνισαν τη διαφορά, ενώ πλησίασαν στο καλάθι (69-66) στο 363' με το τρίποντο του Τολιόπουλου. Η ολική ανατροπή συντελέστηκε στο 36' όταν ο Γούντμπερι έδωσε και πάλι προβάδισμα στο Άρη (74-75).

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο σουτ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη ως το τέλος. Στα 8'' για το τέλος ο ΝτεΤζούλιους έβαλε μπροστά τον Άρη Midea με 83-81. Στην επόμενη επίθεση, στα 3,8'' ο Σλαφτσάκης με δικό του τρίποντο από τη γωνία έκανε το σκορ 84-83, όμως τον τελευταίο λόγο τον είπε ο Γούντμπερι που σκόραρε μετά από το τάιμ άουτ για το τελικό 84-85.

Τόνι (13π., 7ριμπ.), Γκάουντλοκ (16π.) και Μπιλής (14π.) ήταν οι κορυφαίοι για τον Κολοσσό, ενώ για τους νικητές με 25π. τελείωσε ο ΝτεΤζούλιους και ο Μποχωρίδης είχε 11 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Χατζηδάκης προσέθεσε 11π.


Τα δεκάλεπτα: 23-15, 43-28, 67-58, 84-85.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Τι σημαίνει: Η κίνηση ουσίας προς τις ΗΠΑ και το «μήνυμα» που έλαβε η Τεχεράνη

Θεσσαλονίκη: 112 χρόνια από την απελευθέρωσή της - Οι Βούλγαροι, η διαφωνία Βενιζέλου με Κωνσταντίνο και όλο το χρονικό

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Βάφτισαν την κόρη τους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr