Basket League: Άνετα ο Πανιώνιος 86-62 το Μαρούσι, παραιτήθηκε ο Βετούλας - Βίντεο

O Πανιώνιος έγραψε το «3 στα 3» στην έδρα του, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 3-1, ενώ υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στην τρίτη ήττα τους

Σε... περίπατο μετέτρεψε ο Πανιώνιος την αναμέτρηση με το Μαρούσι στο κλειστό της Γλυφάδας, για την 4η αγωνιστική της Greek Basketball League. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν άνετα με 86-62 της ομάδας του Νίκου Βετούλα, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανακοίνωσε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.



Με την αποψινή νίκη ο Πανιώνιος έγραψε το «3 στα 3» στην έδρα του, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 3-1, ενώ υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στην τρίτη ήττα τους.

Η άμυνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετή για τον Πανιώνιο, προκειμένου να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του αγώνα. Οι «κυανέρυθροι» περιόρισαν το Μαρούσι στους 26 πόντους, εξασφαλίζοντας στο 20΄ μία διαφορά ασφαλείας 25 πόντων (51-26) και μπαίνοντας από νωρίς σε τροχιά νίκης. Ελέγχοντας τα ριμπάουντ, με καλύτερη δημιουργία και ποσοστά ευστοχίας, οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν μέχρι το φινάλε.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Κένταλ Σμιθ με 16 πόντους, ενώ από το Μαρούσι ο Τζος Άνταμς ήταν ο μοναδικός διψήφιος με 10.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 51-26, 71-39, 86-62

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Συμεωνίδης, Τσολάκος, Κατραχούρας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αρης Λυκογιάννης): Τσαλμπούρης 14 (2), Μπράουν 8 (1), Κάναντι, Νόκο 10, Γκίκας 6 (2), Σμιθ 16 (1), Γούλριτζ 15, Μιλεντίγιεβιτς 3, Κακλαμανάκης 5, Ντέιβις 2, Σαλούστρος 5 (1), Δημητρακόπουλος 2.

ΜΑΡΟΥΣΙ (Νίκος Βετούλας): Ρέινολντς 9 (1), Φρίντρικσον 5 (1), Γιαννόπουλος 2, Λάντζεβαϊν 6, Μαντζούκας 8, Σανόγκο 8 (1), Καρακώστας 2, Στασίνος 3 (1), Άνταμς 10 (1), Στόουβ 6, Ιορδάνου 3 (1), Τανούλης.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Τι σημαίνει: Η κίνηση ουσίας προς τις ΗΠΑ και το «μήνυμα» που έλαβε η Τεχεράνη

Θεσσαλονίκη: 112 χρόνια από την απελευθέρωσή της - Οι Βούλγαροι, η διαφωνία Βενιζέλου με Κωνσταντίνο και όλο το χρονικό

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Βάφτισαν την κόρη τους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr