Super League 1: Ανώμαλη προσγείωση για τον ευρωπαίο Ολυμπιακό στην Τρίπολη, ηττήθηκε 1-0 από τον Αστέρα - Δείτε το γκολ

Τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη στη Super League 1 για τον Ολυμπιακό - Ο Γιαμπλόνσκι το μοναδικό γκολ στο 61'- Δοκάρι στο 50' ο Μακέντα και στο 84' ο Ελ Κααμπί - Σοβαρός τραυματισμός του Γιαζίτζι στο ντεμπούτο του 

Με αέρα Ευρώπης ο Ολυμπιακός παίζει στις 17:00 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα σε αγώνα της 9ης ημέρας της Super League 1. 

Οι Πειραιώτες μετά το διπλό στο Μάλμε θέλουν να κάνουν και διπλό στην Τρίπολη το οποίο εάν χάσουν ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα τον φέρει στην κορυφή. 


Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης

Τσιντώτας, Ντέλι, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μούμο, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Ρέγκις, Μακέντα.


Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Γκαρθία, Ροντινέι, Κωστούλας, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ.


Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα προέρχεται από την ισοπαλία (2-2) με τον Λεβαδειακό στον Πειραιά και ο Αστέρας από το 0-0 με τη Λαμία στην έδρα της. 

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ορτέγκα, Πιρόλα και άφησε εκτός τους Ντόη, Βέλντε, Μουζακίτη. Πρώτη φορά σε αποστολή μπήκε ο Γιουσούφ Γιαζίτζι. 

Από την άλλη ο Αστέρας δεν θα έχει τον Καστάνιο. Η αποστολή του Ολυμπιακού:  Αποστολόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Γουίλιαν, Έσε, Μπιανκόν, Πασχαλάκης, Μπότης, Τσικίνιο, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Γιαζίτζι, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας, Μαρτίνς.

Η αποστολή του Αστέρα AKTOR: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής, Μπιλέ, Μακέντα

Η ιστορία 

Ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει το αήττητό του απέναντι στον ASTERAS AKTOR σε 22 διαδοχικά παιχνίδια και στις δύο έδρες. Οι έντεκα από αυτές είναι σε αναμετρήσεις που έγιναν στην Τρίπολη, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες εκεί.

Η τελευταία νίκη του ASTERAS AKTOR επί του Ολυμπιακού ήταν την σεζόν 2013-14, όταν στις 26 Μαρτίου 2014 είχε επικρατήσει με 2-1 (22’ Ντε Μπλάσις, 90’ Καρντόσο – 60’ Βέργος).

Ο ASTERAS AKTOR δεν έχει σκοράρει στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό, όπου μετρά πέντε ήττες και δύο λευκές ισοπαλίες. Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που βρήκε δίχτυα για την ομάδα της Αρκαδίας ήταν ο Ιγκλέσιας στις 28 Ιανουαρίου 2018 στην ισοπαλία με 1-1 (21’ Ιγκλέσιας – 39’ Ανσαριφάρντ).

Στην παρθενική χρονιά του στην Α’ Εθνική, το 2007-08, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού με 1-0 (34’ Φιλομένο), ένα αποτέλεσμα που ήταν συνέχεια της πρώτης του νίκης στην κατηγορία που ήρθε απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-0 (51’ Μάρτινς).

Η ευρύτερη νίκη του Ολυμπιακού στην Αρκαδία σημειώθηκε το 2019-20 και ήταν με σκορ 5-0 με τους Μασούρα – Ελ Αραμπί να σημειώνουν από δύο γκολ και το άλλο να έρχεται από τον Μπρούμα.

ASTERAS AKTOR - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

18 ΑΓΩΝΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ASTERAS AKTOR

5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

10 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 8-25





Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανίδα έκλεισε τον φίλο της σε βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει από ασφυξία - Το σοκαριστικό βίντεο που είδαν οι ένορκοι

Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου κοντά στο Τελ Αβίβ - Τουλάχιστον 33 τραυματίες, οι 6 σοβαρά

Η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr