Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος 3-0 την Athens Kallithea στη Λεωφόρο - Δείτε τα γκολ

Με γκολ του Μανσούρ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, του Τσιγγάρα στο 54' και του Αθανασίου στις καθυστερήσεις, ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 της Athens Kallithea στη Λεωφόρο

Με την γηπεδούχο Athens Kallithea να αγνοεί τη χαρά της νίκης και τον Ατρόμητο να έχει αφήσει πίσω του το καλό ξεκίνημα στη σεζόν, η αποψινή (21:30) μεταξύ τους αναμέτρηση στην ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια.

Μόλις μια σεζόν έχουν συνυπάρξει στην Α’ Εθνική/Super League οι δύο ομάδες. Ήταν το 2005-06, όταν ο Ατρόμητος κατάφερε να επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, αρχικά στην Καλλιθέα με 2-3 (37’ Βενέτης, 45’ Λαζανάς – 47’ Ντόε, 55’ Ζαχαρόπουλος, 90’ Ντόε). Για τον Β’ Γύρο η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε στην έδρα της με 2-1 (46’ Μερίνο, 57’ Καραδήμος – 90’ Ραντόνοβιτς).

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου την 1ηΔεκεμβρίου 2016 η Athens Kallithe aεπικράτησε με 1-0 σε αναμέτρηση που ήταν στο πλαίσιο των ομίλων του θεσμού. Ο Νίκος Σταματάκος είχε σημειώσει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική σεζόν που συναντήθηκαν για το Κύπελλο Ελλάδος, αφού στις 16 Δεκεμβρίου 2015 υπήρξε πάλι κόντρα τους για τη φάση των ομίλων, όπου ο Ατρόμητος επικράτησε στο γήπεδο της Καλλιθέας με 4-2. Οι Κούρος, Λε Ταλέκ, Μπρίτο και Ναπολεόνι σκόραραν για την ομάδα του Περιστερίου, ενώ οι Αρναρέλλης και Μασένα για την AthensKallithea.

Η Athens Kallithea δεν έχει ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (5 ισοπαλίες – 3 ήττες), ενώ ο Ατρόμητος εκτός έδρας έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Διαιτητές: Φώτιος Πολυχρόνης, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Μιχαήλ Νιδριώτης

4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανίδα έκλεισε τον φίλο της σε βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει από ασφυξία - Το σοκαριστικό βίντεο που είδαν οι ένορκοι

Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου κοντά στο Τελ Αβίβ - Τουλάχιστον 33 τραυματίες, οι 6 σοβαρά

Η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr