Μπαρτζώκας για την ήττα από τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ: Χάλασε το μυαλό μας, δύσκολη περίοδο για εμάς αλλά θα γυρίσει - Βίντεο

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για παιδαριώδη λάθη των παικτών του στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο κακό ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» και στα παιδαριώδη λάθη τους. 

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στην ΕΡΤ

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ήμασταν πάρα πολύ διστακτικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Χάλασε το μυαλό μας. Ο Παναθηναϊκός σούταρε με φοβερά ποσοστά στο πρώτο μέρος. Όταν γυρίσαμε στο παιχνίδι, κάναμε παιδαριώδη λάθη. Είναι μία περίοδος δύσκολη περίοδος για εμάς, η οποία όμως θα γυρίσει. Έχουμε τρεις ψηλούς που ο καθένας έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το πρόβλημά μας ήταν το πώς μαρκάραμε στην περιφέρεια».



Για το δύσκολο πρόγραμμα : «Αυτή είναι η δουλειά μας, να το συζητήσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, να δούμε τι δεν κάνουμε καλά αυτή την περίοδο, πού πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε καλούς παίκτες, πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να είμαστε πιο συμπαγείς».


Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανίδα έκλεισε τον φίλο της σε βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει από ασφυξία - Το σοκαριστικό βίντεο που είδαν οι ένορκοι

Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου κοντά στο Τελ Αβίβ - Τουλάχιστον 33 τραυματίες, οι 6 σοβαρά

Η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr