Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Περίπατος για τους Παριζιάνους στο «Βελοντρόμ» - Δείτε τα γκολ

Η Παρί Σεν Ζερμέν άλωσε το «Βελοντρόμ», επικράτησε άνετα της Μαρσέιγ στο Classique (0-3) και πήγε στο +3 από τη Μονακό, η οποία γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα από τη Νις (2-1)

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» σε ένα πανηγυρικό «πάρτι» (0-3), εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» της Μονακό και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη Ligue 1.

Ο... χορός των γκολ άνοιξε νωρίς για τους Παριζιάνους, με τον Νέβες να λέει «ευχαριστώ» στο λάθος της άμυνας της Μαρσέιγ σκοράροντας από κοντά, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα τς Παρί.



Οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν τελείως μετά την κόκκινη κάρτα του Χαρίτ στο 21', καθώς ο Μαροκινός αποβλήθηκε για το επικίνδυνο χτύπημα στον Μαρκίνιος. Μόλις οκτώ λεπτά αργότερα, η Παρί πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε νέο δώρο της Μαρσέιγ, όταν ο Μπαλέρντι έστειλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 40', ο Μπαρκολά έκανε το 0-3, με την Παρί μάλιστα να προηγείται με τρία γκολ στην έδρα της Μαρσέιγ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι φίλαθλοι των Μασσαλών είχαν αρχίσει να αποχωρούν από το ημίχρονο, απογοητευμένοι από την εξέλιξη της αναμέτρησης, ενώ στην επανάληψη η Παρί κατέβασε στροφές και διαχειρίστηκε το προβάδισμά της. Η κορυφαία φάση του δεύτερου ημιχρόνου ήρθε στο 56', με τον Ντεμπελέ να χάνει τα... άχαστα απένατι στον Ρούλι και το 0-3 να μένει ως το τέλος.

Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ακραία πόλωση στις ΗΠΑ - Είσαι φασίστας λέει η Χάρις για τον Τραμπ - Είσαι κομμουνίστρια και επικίνδυνη της απαντά

Λιθουανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες προηγούνται στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών

Οι άγνωστες φωτογραφίες Γουίλιαμ και πριγκίπισσας Νταϊάνα σε καταφύγιο αστέγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr