Χρυσή Μπάλα: Ανατροπή με τον νικητή - «Δεν είναι ο Βινίσιους αλλά ο Ρόδρι, δεν πάει στο Παρίσι κανείς από την Ρεάλ»

Χρυσή Μπάλα: Ανατροπή με τον νικητή - «Δεν είναι ο Βινίσιους αλλά ο Ρόδρι, δεν πάει στο Παρίσι κανείς από την Ρεάλ»

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο «El Chiringuito» η Χρυσή Μπάλα θα καταλήξει στα χέρια του Ρόδρι και όχι σε εκείνα του Βινίσιους!

vini-rodri

Φαίνεται πως τελικά ο νικητής της Χρυσής Μπάλας θα είναι ο Ρόδρι και όχι ο Βινίσιους! Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης μετράει αντίστροφα για την αποψινή απονομή του μεγαλύτερου ατομικού βραβείου και τα βλέμματα έχουν στραφεί στον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι και σε εκείνον της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα δώσουν απόψε το «παρών» στο Παρίσι για την τελετή της απονομής της Χρυσής Μπάλας, με τους Ισπανούς και τους Γάλλους να ρίχνουν «βόμβα» λίγες ώρες πριν από την έναρξη της τελετής.

Όπως αποκαλύπτει το ισπανικό κανάλι «El Chiringuito» ο νικητής της φετινής Χρυσής Μπάλας θα είναι τελικά ο Ρόδρι, παρότι στη Μαδρίτη έμοιαζαν σίγουροι για την πρωτιά του Βινίσιους και την επιστροφή του μεγαλύτερου ατομικού βραβείου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

Το γαλλικό «RMC» προσθέτει πως στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι αισιόδοξοι τις τελευταίες ώρες όσον αφορά την απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Βινίσιους. Μάλιστα, στο ίδιο μοτίβο κινείται και το περιβάλλον του «Βίνι», καθώς τη δεδομένη στιγμή επικρατεί ένα κλίμα απαισιοδοξίας. Μάλιστα, στα Ισπανικά Μέσα διαρρέουν πως οι άνθρωποι της Ρεάλ, ανάμεσα τους και ο Βινίσιους, δεν θα δώσουν απόψε το «παρών» στην τελετή!

Το «Relevo» ήταν αυτό που το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε πως ναι μεν ο Βινίσιους είναι το φαβορί, ωστόσο με τα δεδομένα που επικρατούν, μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται η νίκη του, αφήνοντας ανοιχτό ένα μεγάλο παράθυρο για τον Ρόδρι.

Οι εξελίξεις πάντως δεν... έκατσαν καλά στους ανθρώπους της Ρεάλ που περίμεναν τον Βινίσιους να κατακτήσει το βραβείο και δεν έχουν σκοπό να κρύψουν τη δυσανασχέτησή τους.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αλλά και με ισπανικά Μέσα, ο Βινίσιους δεν θα παραστεί στην τελετή απονομής, όπως ούτε και οι Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Ντάνι Καρβαχάλ που αναμένεται να τερματίσουν ψηλά στη λίστα της Χρυσής Μπάλας.

Πέρα από τους ποδοσφαιριστές, τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, όσο και ο Ιταλός τεχνικός, Κάρλο Αντσελότι, δεν θα ταξιδέψουν στο Παρίσι, σε ένα συλλογικό μποϊκοτάζ από τους Μαδριλένους προς τον θεσμό.

Κλείσιμο

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Η πατρίδα μας είναι ισχυρή» - Ο Μητσοτάκης στο Περιστέρι για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Ελεύθερος ο 53χρονος ξενοδόχος στη Φλώρινα - Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που δηλητηριάστηκε


Το μήνυμα του πιλότου του F16 της Ομάδας «Ζευς» - «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα έρθουν και θα περάσουν»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης