Η ανάλυση των φάσεων από τον Λανουά: «Πέναλτι στον Πινέδα, λάθος κόκκινη εναντίον του Παναιτωλικού» - Δείτε βίντεο

Η ανάλυση των φάσεων από τον Λανουά: «Πέναλτι στον Πινέδα, λάθος κόκκινη εναντίον του Παναιτωλικού» - Δείτε βίντεο

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ έκανε το report του σε βίντεο για έξι περιστατικά της αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Stoiximan Super League 1 - Τι ανέφερε για την αποβολή του Στάγιτς

pineda_pen

Ο Στεφάν Λανουά στην ανάλυσή του βάζει αναφέρεται σε έξι φάσεις σε σχέση με την 9η αγωνιστική.

Για την αποβολή του Στάγιτς στο Παναιτωλικός - Βόλος: Το σχόλιό του ήταν πώς δεν υπήρχε λόγος να δοθεί 2η κίτρινη κάρτα. Πώς ο διαιτητής πρέπει να έχει ξεκάθαρη εικόνα για να δείξει 2η κίτρινη κάρτα καθώς η κάρτα μπορεί να επηρεάσει τη διαχείριση του προπονητή και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Για το μαρκάρισμα του Τέρζιτς στον Λαμέλα: Το σχόλιό του ήταν πώς για τη φάση ανέμενε κόκκινη κάρτα με παρέμβαση του VAR.

Για το φάση με το μαρκάρισμα στον Ντέλετιτς στην περιοχή της ΑΕΚ: Σε αυτήν την περίπτωση ο αμυνόμενος εμποδίζει τον επιτιθέμενο να παίξει τη μπάλα κρατώντας τον και με τα 2 χέρια από το στήθος και τον λαιμό. Αναφέρει πώς σε αυτή τη φάση υπάρχει πέναλτι, κίτρινη και παρέμβαση του VAR.

SL1: Ανάλυση φάσεων 9ης αγωνιστικής | Hellenic Football Family

Για το μαρκάρισμα πάνω στον Πινέδα μέσα στην περιοχή του Πανσερραϊκού: Σε αυτή την περίπτωση ο αμυνόμενος προσπάθησε να παίξει τη μπάλα χτυπώντας το γόνατο του επιτιθέμενου, εμποδίζοντάς τον να κερδίσει τη μπάλα. Εδώ περίμενε πέναλτι και παρέμβαση του VAR (που δεν υπήρχε).

Για το πέναλτι που δόθηκε αρχικά αλλά μετά ακυρώθηκε η σχετική απόφαση στο Athens Kallithea - Ατρόμητος: Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι. Είναι απρόσμενη μπαλιά και το χέρι του αμυντικού έχει φυσική θέση και κατεβαίνει προς το σώμα του. Περίμενε παρέμβαση του VAR (όπως έγινε) και ακύρωση του πέναλτι.

Για θέματα συμπεριφοράς στους πάγκους (δείχνοντας πλάνα από τους πάγκους των ΑΕΚ και Πανσερραϊκού): Από την αρχή της σεζόν προσέξαμε ότι κάποιες φορές οι ευρισκόμενοι στους πάγκους των ομάδων δεν συμπεριφέρονται υπεύθυνα και σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Επιθυμία μας είναι να σέβονται όλοι σχολαστικά τους αξιωματούχους του αγώνα και τους αντιπάλους. Περιμένει επίσης από τους διαιτητές ανάλογο πειθαρχικό έλεγχο.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Η πατρίδα μας είναι ισχυρή» - Ο Μητσοτάκης στο Περιστέρι για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Ελεύθερος ο 53χρονος ξενοδόχος στη Φλώρινα - Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που δηλητηριάστηκε


Το μήνυμα του πιλότου του F16 της Ομάδας «Ζευς» - «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα έρθουν και θα περάσουν»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης